Keramieken keukenblad: luxe en praktisch

Het keramiek aanrechtblad is in een mum van tijd razend populair geworden en dat is niet zonder reden. Een keukenblad van keramiek heeft een zeer chique uitstraling, is sterk en blijft lang mooi. Daarnaast vergt het keramiek keukenblad weinig onderhoud en is het verkrijgbaar in diverse breedtes, diktes en designs. Lees op deze pagina alles over het keramiek keukenblad.

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

De voordelen van een keramiek keukenblad

Een keramieken blad heeft een natuurlijke en luxe uitstraling en vormt daardoor een echte blikvanger in uw keuken. U kiest voor de gepolijste variant, die een gesloten en glanzende afwerking geniet of de gezoete uitvoering, die beschikt over een matte afwerking. Omdat keukenbladen van keramiek in diverse uitvoeringen beschikbaar zijn, komt dit bijzondere blad goed tot zijn recht in vrijwel alle keukenstijlen. Het keukenblad van keramiek is nog harder dan graniet, waardoor deze zeer krasbestendig is. Ook tegen hitte is het keramieken aanrechtblad goed bestendig, zelfs zodanig dat u een schotel die net uit de oven komt gewoon op het blad kunt wegzetten zonder dat deze beschadigt.

Een keramieken aanrechtblad is daarnaast niet poreus, vlekbestendig en 100% recyclebaar. De prijs van een keramieken keukenblad is niet heel goedkoop maar u kiest daarmee wel voor een duurzaam, stevig blad dat beschikt over een exclusieve uitstraling en die jarenlang meegaat. 

Een keramieken keukenblad onderhouden en schoonmaken

Om zo lang mogelijk te genieten van uw keukenblad, zijn er een aantal dingen aan- en af te raden. Gebruik bijvoorbeeld tijdens het snijden altijd een snijplank om beschadigingen te voorkomen. Daarnaast is het slim om een onderbouw vaatwasser met gesloten deur uit te laten dampen. Om uw keramieken aanrechtblad mooi te houden, maakt u deze dagelijks schoon met een vochtig doekje en een mild schoonmaakmiddel zoals allesreiniger.

U onderhoudt uw keramieken keukenblad door deze twee keer per jaar te behandelen met de meegeleverde onderhoudsset, wat zorgt voor een vuilafstotende werking. Vuil en vlekken op uw aanrechtblad maakt u bij voorkeur zo snel mogelijk schoon. Dit geldt ook voor vloeistoffen zoals vet, theezakjes en rode wijn. U dient uw keramieken werkblad niet schoon te maken met schuurmiddelen, een schuurspons of groene zeep.

Bestel ons gratis magazine

Wilt u nog meer inspiratie opdoen op het gebied van keukens of voorbeelden zien van een keramiek aanrechtblad in de keuken? Bestel dan ons gratis magazine en laat uzelf verrassen door de vele mogelijkheden die dit materiaal biedt. Wilt u het bijzondere keramiek aanrechtblad in levende lijve zien? Breng dan een bezoekje aan een van onze showrooms, waar onze adviseurs u graag verder helpen.

RVS

RVS

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

Terug
Sluiten