Rvs keukenblad

Een rvs keukenblad is een uniek, strak en stijlvol keukenblad dat vele voordelen biedt. Zo is een rvs aanrechtblad erg hitte- vlek- en zuurbestendig en blijft de kleur en structuur heel lang mooi. Een rvs blad kan daarnaast heel goed tegen een stootje. Het rvs aanrechtblad is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Daardoor komt het blad in veel keukenstijlen goed tot zijn recht, maar vooral bij een modern of industrieel interieur.

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

Rvs aanrechtblad op maat

U kunt een rvs werkblad compleet naar wens op maat laten maken. Daarbij heeft u de keuze uit twee varianten werkbladen: orbitaal en geborsteld. rvs dat geborsteld is, is in de lengterichting geslepen. Daardoor beschikt een geborsteld rvs werkblad over een satijnen glans. Orbitaal rvs is richtingloos geslepen, wat zorgt voor een matterend effect. Dit effect kan soms wat vlekkerig ogen. Wat betreft de afmetingen van uw rvs werkblad op maat, bepaalt u zelf de lengte en diepte. De maximale lengte van een rvs werkblad is 4500 millimeter of 3900/5900 millimeter bij een massief blad. De maximale diepte is sterk afhankelijk van de randafwerking. Bij omgezette bladen is de dikte 1 millimeter, bij massief 4, 6 of 8 millimeter.

Onderhoud van een rvs blad

Om zo lang mogelijk te genieten van uw rvs werkblad, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo gebruikt u bij het snijden altijd een snijplank en zet u hete of ijskoude producten op een onderzetter. Bij rvs werkbladen is het belangrijk om vloeistoffen zoals vet, theezakjes en rode wijn direct te verwijderen om roestvlekken en putjes te voorkomen. Rvs aanrechtbladen zijn erg onderhoudsvriendelijk, daarom is het voldoende om het blad regelmatig met een vochtig doekje en een zacht schoonmaakmiddel te reinigen. Gebruik bij het schoonmaken nooit staalwol, chloor bevattende schoonmaakmiddelen, zilver of koper poets of andere agressieve reinigingsmiddelen.

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

glas

Glas

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.

Ontdek zelf de voordelen

Bent u benieuwd naar de vele voordelen en uitvoeringen van een rvs aanrechtblad? Maak een afspraak met een van onze keukenexperts, die graag de diverse keukenbladen tonen en u vrijblijvend adviseert. U kunt ook ons gratis magazine bestellen om alvast wat inspiratie op te doen.

Terug
Sluiten