Rvs keukenbladen

Rvs keukenbladen worden vaak gebruikt in restaurants. Dat is niet zo gek, want een rvs keukenblad beschikt over allerlei praktische voordelen. Bovendien komt een aanrechtblad van rvs in diverse keukens prachtig tot z’n recht. Zo past een keukenblad van rvs erg goed in een industriële keuken maar ook in een moderne keuken. Bent u benieuwd naar alle voordelen van een roestvrijstalen keukenblad? We vertellen u er graag meer over!

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

Rvs aanrechtblad op maat

U kunt een rvs werkblad compleet naar wens op maat laten maken. Daarbij heeft u de keuze uit twee varianten werkbladen: orbitaal en geborsteld. rvs dat geborsteld is, is in de lengterichting geslepen. Daardoor beschikt een geborsteld rvs werkblad over een satijnen glans. Orbitaal rvs is richtingloos geslepen, wat zorgt voor een matterend effect. Dit effect kan soms wat vlekkerig ogen. Wat betreft de afmetingen van uw rvs werkblad op maat, bepaalt u zelf de lengte en diepte. De maximale lengte van een rvs werkblad is 4500 millimeter of 3900/5900 millimeter bij een massief blad. De maximale diepte is sterk afhankelijk van de randafwerking. Bij omgezette bladen is de dikte 1 millimeter, bij massief 4, 6 of 8 millimeter.

De voordelen van een RVS keukenblad

Een RVS keukenblad kent een groot aantal voordelen en nauwelijks nadelen. Het blad is zeer sterk, gaat lang mee en is gemakkelijk schoon te maken. Daardoor is het zeer hygiënisch in gebruik. Bovendien is een RVS keukenblad hittebestendig en waterdicht. RVS is wel krasgevoelig, dus snijd uw groenten altijd op een plank en niet op het blad zelf. Keukenbladen van RVS zijn daarnaast in verschillende afmetingen, diktes en designs verkrijgbaar waardoor u het ideale blad kunt uitzoeken dat past bij de stijl van uw keuken.

Waarmee combineert u RVS?

Met een RVS keukenblad geeft u uw keuken een stoere en eigentijdse uitstraling. Door het te combineren met andere materialen en kleuren kunt u de stijl van uw keuken naar eigen wens aanpassen. Wilt u een keuken met een moderne en strakke uitstraling? Dan kunt u het RVS keukenblad combineren met andere RVS elementen zoals een spoelbak en achterwand. Wilt u juist een warmere sfeer creëren? Combineer RVS dan met andere materialen, zoals hout en accessoires in vrolijke kleuren.

Onderhoud van een rvs blad

Om zo lang mogelijk te genieten van uw rvs werkblad, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo gebruikt u bij het snijden altijd een snijplank en zet u hete of ijskoude producten op een onderzetter. Bij rvs werkbladen is het belangrijk om vloeistoffen zoals vet, theezakjes en rode wijn direct te verwijderen om roestvlekken en putjes te voorkomen. Rvs aanrechtbladen zijn erg onderhoudsvriendelijk, daarom is het voldoende om het blad regelmatig met een vochtig doekje en een zacht schoonmaakmiddel te reinigen. Gebruik bij het schoonmaken nooit staalwol, chloor bevattende schoonmaakmiddelen, zilver of koper poets of andere agressieve reinigingsmiddelen.

Kunststof

Kunststof

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Hout

Hout

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Beton

Beton

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

glas

Glas

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.

Terug
Sluiten