Rvs keukenbladen

Rvs keukenbladen worden vaak gebruikt in restaurants. Dat is niet zo gek, want een rvs keukenblad beschikt over allerlei praktische voordelen. Bovendien komt een aanrechtblad van rvs in diverse keukens prachtig tot z’n recht. Zo past een keukenblad van rvs erg goed in een industriële keuken maar ook in een moderne keuken. Bent u benieuwd naar alle voordelen van een roestvrijstalen keukenblad? We vertellen u er graag meer over!

Rvs aanrechtblad met spoelbak

Door de dikte van een rvs aanrechtblad kan een spoelbak zeer strak en naadloos in een aanrechtblad verwerkt worden. Een rvs aanrechtblad met spoelbak zorgt voor een strak en stijlvol geheel. Bovendien houdt u uw keuken gemakkelijker schoon met een spoelbak in uw rvs aanrechtblad.

Verschillende stijlen creëren met rvs

Een rvs aanrechtblad is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne en strak of juist een robuuste afwerking. Dit stelt u in staat een keuken samen te stellen die volledig naar uw wens is.

Industriële stijl

Een rvs keukenblad past perfect in een industriële stijl. Voor deze stijl kiest u de robuuste afwerking. In combinatie met zwart en robuust hout zorgt het voor een stoere look dat past in een industriële keuken.

Moderne stijl

Bent u meer van de moderne stijl? Dan gaat u voor de strakke afwerking. Uw moderne rvs keukenblad kunt u combineren met diverse kleuren en materialen, zoals zwart, wit en hout.

Onderhoud rvs keukenblad

Een groot voordeel van een rvs keukenblad is dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Daardoor is het extra behandelen van een rvs werkblad niet nodig. Daarnaast is het keukenblad van rvs hitte-, water- en vlekbestendig. Wel is het belangrijk om uw rvs werkblad goed schoon te houden, zo geniet u zo optimaal mogelijk van uw aanrechtblad. Dit kunt u doen door het werkblad te reinigen met een vochtig doekje en eventueel een licht schoonmaakmiddel.

Houd er wel rekening mee dat een keukenblad van rvs niet krasbestendig is. Vermijd daarom staalwol, chloor of andere agressieve reinigingsmiddelen. Dit tast de glans van het rvs keukenblad aan waardoor het blad dof wordt. Gebruik daarom ook altijd een snijplank bij het bereiden van uw maaltijden.

Rvs keukenblad kopen?

Bent u overtuigd van de voordelen van een rvs aanrechtblad en wilt u een rvs keukenblad kopen? De prijs van een rvs werkblad ligt op ongeveer 250 euro per strekkende meter. De daadwerkelijke prijs kan verschillen, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Wilt u meer weten over de rvs werkbladen? Wij adviseren u graag, zowel in de showroom als bij u thuis. Maak van tevoren een afspraak zodat onze adviseurs alle tijd hebben om u te helpen.

Terug
Sluiten