Lancellotti

Het gerenommeerde merk Lancellotti staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve, typisch Italiaanse design. Lancellotti biedt diverse producten aan, van fornuizen tot outdoor barbecues. Wat ze allemaal gemeen hebben, zijn de hoge functionaliteit en bijzonder stijlvolle vormgeving.

De typische Lancellotti stijl

Weliswaar begonnen onder een andere naam, is Lancellotti een echt Italiaans familiebedrijf. De nadruk van hun producten liggen op een hoge kwaliteit, technische innovatie en robuustheid. Dit is ook terug te zien in het assortiment van het merk. Lancellotti producten kenmerken zich door de typische, Italiaanse retrolook. De apparatuur heeft een erg stoere uitstraling. Ondanks het robuuste uiterlijk, oogt de keukenapparatuur toch erg stijlvol. Daardoor is alle Lancellotti apparatuur een mooie toevoeging aan vrijwel elke keukenstijl: of dat nu landelijk, modern of klassiek is.

Highlights van het Lancellotti assortiment

Een van de bekendste producten van Lancellotti zijn de fornuizen. Deze vormen een echte eyecatcher in elke keuken dankzij het unieke design. De massieve, metalen knoppen, grove handgrepen en gietijzeren pannendragers vangen geheid de blik van elke bezoeker in uw keuken. De fornuizen van Lancellotti zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn de fornuizen uit de Adagio-serie beschikbaar in roestvrijstaal, antraciet en diverse matte kleuren. De breedte van deze serie varieert van 90 tot 100 centimeter. De Maestro-serie heeft nog meer mogelijkheden qua formaten en heeft zelfs een exemplaar met een inductiekookplaat. Naast fornuizen biedt Lancellotti ook stijlvolle schouwkappen aan, in diverse opvallende kleuren. Deze zorgen voor een schone lucht in de keuken en vergen haast geen onderhoud. De Lancellotti koelkasten zijn groot en bieden daarom meer dan voldoende ruimte voor al uw producten. Het aanbod in kleur is hierbij wederom talrijk. Naar wens heeft u een twee- of driedeurs koelkast. De outdoor barbecues van Lancellotti zijn los verkrijgbaar, maar ook als een complete outdoor keukencombinatie: inclusief een barbecue, werkunit, spoelbak en koelunit.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over het hoog aangeschreven merk Lancellotti? Maak dan een afspraak bij een van onze vestigingen. Onze adviseurs beantwoorden met plezier al uw vragen en nemen u graag mee langs het uitgebreide assortiment Lancellotti producten.

Terug
Sluiten