Siemens afzuigkappen

Om optimaal te kunnen genieten van uw keuken speelt keukenapparatuur een belangrijke rol. Zo zorgt de afzuigkap ervoor dat de keuken altijd fris blijft, doordat luchtjes die tijdens het koken vrijkomen snel en efficiënt worden afgevoerd. Afzuigkappen kunnen naast functioneel bovendien ook erg mooi zijn: er is veel mogelijk op het gebied van design. Keukenmaxx biedt voor iedere keuken een passende Siemens afzuigkap. Onze adviseurs helpen u graag een keuze te maken!

Diverse varianten Siemens afzuigkappen

Siemens afzuigkappen zijn bijzonder effectief. De nieuwe serie afzuigkappen van Siemens heeft een filtersysteem dat 95 procent van de reuk- en vetdeeltjes uit de lucht verwijdert. Het nieuwe cleanAir-recirculatieset is zelfs 25 procent efficiënter dan conventionele recirculatiesystemen. De afzuigkappen van Siemens behoren tot de stilste ter wereld. De iQdrive motoren in de Siemens afzuigkappen bieden een maximaal vermogen bij een minimaal geluid. Met een breed assortiment afzuigkappen – plafondunits, eilandschouwkappen, wandschouwkappen, afzuigkappen in bovenkasten, onderbouwafzuigkappen en downdraftafzuigkappen – geniet u altijd van een frisse en schone keuken. Extra mogelijkheden zijn afzuigkappen voorzien van led-verlichting en afzuigkappen met een climateControl sensor die extra energiezuinig zijn.

Siemens plafondunits

De plafondunit is een afzuigkap die strak aan het plafond wordt bevestigd. Een ruimtebesparende oplossing. Dit type afzuigkap is bijvoorbeeld erg geschikt voor eilandkeukens, omdat de plafondunit het zicht niet beperkt.

Siemens eilandschouwkappen

Siemens eilandschouwkappen hebben een mooi design en zijn daarmee het middelpunt van de keuken. Een eilandschouw is bijvoorbeeld een echte blikvanger in een eilandkeuken.

Siemens wandschouwkappen

Wandafzuigkappen kunnen worden ingebouwd tussen twee bovenkasten of vrij tegen de wand worden geplaatst. Dit type afzuigkap combineert een opvallende belijning met een perfecte afwerking.

Siemens afzuigkappen in bovenkasten

Dit type vlakschermafzuigkap kan onzichtbaar worden ingebouwd in de bovenkast. Het vlakke wasemscherm is uitschuifbaar en zuigt op hoog vermogen alle luchtjes weg. Wanneer het apparaat uitgeschakeld is, is alleen een smalle, roestvrijstalen strook zichtbaar.

Siemens onderbouwafzuigkappen

Onderbouwafzuigkappen kunnen onder een bovenkast of vrij aan de muur worden geplaatst. De compacte afzuigkappen nemen weinig ruimte in, maar zijn tegelijkertijd wel erg krachtig.

Siemens downdraft afzuigkappen

Downdraft afzuigkappen zijn afzuigkappen die in het aanrechtblad kunnen worden ingebouwd en met één druk op de knop verschijnen. De afzuigkappen zijn ideaal voor keukens met een wisselende plafondhoogte. Downdraft afzuigkappen nemen geen extra ruimte in.

Meer informatie en advies over Siemens afzuigkappen

Wilt u meer weten over de afzuigkappen van Siemens die Keukenmaxx aanbiedt? Of wellicht de afzuigkappen van verschillende merken bekijken? Neem dan contact op met Keukenmaxx of breng een bezoek aan onze showroom.

Meer lezen over Siemens keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten