Siemens ovens, magnetrons, fornuizen en meer

Een apparaat dat zeker niet mag ontbreken in uw keuken is de oven. Hiermee bereidt u heel gemakkelijk heerlijke gerechten, zoals knapperige broodjes, luchtige cakes en smakelijke ovenschotels. Siemens heeft een uitgebreid assortiment ovens, stoomovens, combi-ovens en magnetrons, warmhoudladen en fornuizen. Alle ovens van Siemens staan garant voor een smakelijk resultaat!

 

Veel varianten Siemens bak- en stoomapparaten

De ovens, stoomovens, combi-ovens en magnetrons, warmhoudladen en fornuizen van Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Ze zijn bovendien voorzien van innovatieve functies die veel tijd en moeite besparen. Al onze nieuwe ovens vallen in energieklasse A of hoger en zijn daarmee zuinig in gebruik. U bespaart minimaal 40 procent energie ten opzichte van een oven uit 1999. Tegelijkertijd blijven de prestaties van de ovens ongekend goed. Een deel van de ovens beschikt over de activeClean-functie, waarmee u de oven met één druk op de knop schoonmaakt. Dit programma gebruikt hoge temperaturen om achtergebleven restjes in as te veranderen. Vervolgens hoeft u alleen nog een doekje door de oven te halen. Handig én hygiënisch!

 

Siemens bakovens

Bij Keukenmaxx vindt u verschillende modellen Siemens bakovens. Er is keuze uit ovens met een hoogte van 60 of 45 centimeter. Veel ovens hebben een klapdeur met softClose, een sluitingsmechanisme dat ervoor zorgt dat deze gemakkelijk en fluisterzacht sluit. Hiernaast zijn er nog verschillende opties mogelijk. Zo zijn er ovens met de zelfreinigende activeClean-functie, ovens met diverse automatische programma’s en ovens met de functie hydroBakken. Deze functie zorgt ervoor dat het vocht dat tijdens het bakken vrijkomt in de ovenruimte blijft, waardoor gerechten niet uitdrogen.

 

Siemens stoomovens

In een stoomoven bereidt u voedsel met behulp van stoom, wat ervoor zorgt dat de smaken, vitamines en sappen optimaal behouden blijven. Gezond, lekker, snel en veilig! Niet voor niets is koken met stoom een grote trend. Met Siemens stoomovens kunt u op de automatische piloot koken door te kiezen uit keuzeprogramma’s zoals garen en ontdooien. Zo wordt koken supergemakkelijk! Siemens biedt diverse formaten stoomovens aan.

 

Siemens combistoomovens
Naast stoomovens kunt u ook kiezen voor onze combistoomovens. Siemens combistoomovens combineren de functionaliteiten van stoomovensen traditionele ovens en de voordelen van stomen en bakken. Ook combistoomovens zijn er in verschillende formaten.

Siemens magnetrons
Magnetrons zijn perfect geschikt voor het energiezuinig ontdooien, opwarmen of bereiden van gerechten. Siemens biedt zowel vrijstaande als inbouwmagnetrons aan. Er zijn vrijstaande magnetrons met en zonder grill in de kleuren wit, zwarten roestvrijstaal in twee verschillende formaten. Een deel van de magnetrons biedt de mogelijkheid om te kiezen uit diverse automatische programma’s.

Siemens combimagnetrons

Siemens combimagnetrons combineren het comfort van een Siemens oven met de snelheid van een magnetron. Zo bereikt u in een kortere tijd een optimaal resultaat. Er zijn verschillende Siemens inbouwcombimagnetrons en compacte ovens met magnetronfunctie verkrijgbaar bij Keukenmaxx. Een deel van de apparaten heeft automatische programma’s en activeClean reiniging.

Siemens warmhoudladen
Siemens warmhoudladen zijn perfect geschikt voor het voorverwarmen van borden, het warmhouden en het langzaam garen van gerechten. De warmhoudladen zijn zeer goed te combineren met de ovens en magnetrons van Siemens.

Siemens fornuizen
De vrijstaande fornuizen van Siemens combineren een kookplaat met een oven. Er zijn fornuizen met een gaskookplaat en met een elektrische kookplaat. Met diverse kleuren, keuze uit verschillende ovensystemen en mogelijke extra opties is er altijd een fornuis dat aan uw wensen voldoet.

Meer weten over de ovens van Siemens
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ovens van Siemens? De ervaren medewerkers van Keukenmaxx helpen u graag verder. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden en u adviseren. Breng een bezoek aan onze showroom!

Meer lezen over Siemens keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten