Ariadne at Home keukens - landelijke keukens met het comfort van nu

Deze exclusieve collectie moderne landelijke keukens is tot stand gekomen uit een unieke samenwerking met het magazine Ariadne at Home. In de leefkeukens worden sfeer en gebruiksgemak op bijzondere wijze gecombineerd; het landelijke gevoel van toen met de technologie van nu. 

Op zoek naar een landelijke keuken? Bekijk hieronder onze landelijke New Classixx collectie.

Vanuit deze collectie ontwerpen in 3D?

Is deze Newclassixx keuken wat u zoekt? Open de keukencollectie dan in onze 3D keukenplanner en configureer de keuken naar eigen wens!

Gratis inspirerend keukenmagazinein uw brievenbus?

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Naast SieMatic keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten