Wie zijn de Keukenmaxx adviseurs? Maak kennis met Hugo.

Een kijkje in mijn leven

Hugo Melker

Vestigingsmanager Barendrecht

Samen met mijn vrouw woon ik in Spijkenisse. Ik ben vader van drie kinderen en twee bonuskinderen en daarnaast ben ik opa van een kleinzoon. Inmiddels ben ik een van de oudgedienden, want ik werk al sinds 2002 als adviseur bij Keukenmaxx. In mijn vrije tijd stop ik al mijn tijd en aandacht het liefst in mijn kinderen en kleinkind. Op tv kijk ik graag naar sportprogramma’s en volg ik verschillende series.

Pesetastraat 18, 2991XT BarendrechtTel. 010-4838084barendrecht@keukenmaxx.nl

De stijl die bij mij past

Op het gebied van winkels heb ik geen speciale voorkeuren. Ik vind dat elke winkel wel iets leuks heeft en zijn eigen charme waardoor ik zomaar naar binnen loop.

Mijn favoriete keuken

Er zijn vele mooie keukenmerken, ik heb dan ook geen echte favoriet. In de afgelopen jaren heb ik natuurlijk al veel merken gezien en mee gewerkt. Voor mij hebben ze allemaal hun eigen specifieke kenmerken die me aanspreken. Wat mijn eigen droomkeuken is? Eigenlijk alles wat de klant ideaal en mooi vindt!

Een persoonlijke afspraak met mij?

Kom langs bij Keukenmaxx Barendrecht

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Breng een bezoekje aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie.

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens. Wij zien u graag verschijnen in onze winkels in Barendrecht, Etten-leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

De voordelen van een afspraak

  • Direct online uw afspraak inplannen wanneer het u uitkomt
  • Ik neem alle tijd voor u om de keuken te vinden die past bij uw leven en uw stijl
  • Het is zelfs mogelijk om tot 21 uur een afspraak te maken of ik kom zelfs bij u thuis

Plan een afspraak met mij

Wat is uw naam?
Wat is uw adres?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Selecteer een adviseur en datum
Voorwaarden*
button