Witte keukens

Een witte keuken is al jarenlang erg populair. Witte keukens stralen ruimtelijkheid uit en ze passen in alle interieurstijlen. Bovendien kunt u wit eindeloos combineren met andere kleuren en materialen. Wilt u een witte keuken of bent u op zoek naar de mogelijkheden? Keukenmaxx vertelt u graag alles over witte keukens.

Alle keukenkleuren  -  Zwarte keukens  - Witte keukens - Groene keukens - Grijze keukens - Blauwe keukensBruine keukens - Antraciet keukens - Magnolia keukens - Rode keukens

Witte keukenstijlen

Met een witte keuken kunt u allerlei kanten op. De afwerking bepaalt daarbij de uitstraling van de keuken. Houdt u van een moderne, strakke, witte keuken? Dan zit u met een hoogglans afwerking helemaal goed. Een hoogglans witte keuken heeft een moderne en chique uitstraling. Een hoogglans keuken in het wit kunt u ook eenvoudig combineren met andere afwerkingen. Is een landelijke, witte keuken meer iets voor u? Ga dan voor een keuken met een mat witte afwerking. Een witte, landelijke keuken met een matte afwerking zorgt voor een stijlvol geheel die u gemakkelijk kunt combineren met natuurelementen. Er zijn dus diverse afwerkingen mogelijk. Kies daarom uw favoriete soort witte keuken!

Witte keuken combineren

Een van de redenen dat een witte keuken zo populair is, is dat u het eenvoudig kunt combineren met andere kleuren en materialen. Zo geeft u uw keuken eenvoudig een nieuwe, verfrissende look. Met een wit met zwarte keuken creëert u bijvoorbeeld een prachtig contrast. Dit geeft een speelse uitstraling aan het geheel. Zwart kunt u op een subtiele manier toevoegen aan uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor een witte keuken met een zwart blad. Grijs is ook een goede kleur om met wit te combineren. Een witte keuken met grijze elementen geeft een rustige en ruimtelijke look. Het heeft niet zo’n contrast als zwart met wit dat doet, maar door grijs toe te voegen creëert u een subtiele, speelse look.

Witte elementen in de keuken

Heeft u geen witte keuken maar wilt u toch de kleur wit toevoegen in de keuken? Dat kan eenvoudig met witte elementen in de keuken. U kunt kiezen voor kleine, subtiele, witte elementen of voor opvallende, witte elementen. Een wit keukenblad geeft direct al een rustige sfeer in de ruimte.

Witte keukenkastjes zijn ook een echte blikvanger in de keuken. Keukenkastjes nemen een groot deel van de zichtbare oppervlakte in. Met witte keukenkastjes ontstaat er al snel en gemakkelijk de uitstraling van een witte keuken. Wilt u subtiele, witte elementen toevoegen in de keuken? Ga dan voor bijvoorbeeld witte grepen. Witte handgrepen geven de keuken een subtiele touch.

Laat u adviseren

Wilt u ook een witte keuken of wilt u weten hoe u subtiel in uw keuken wit toevoegt? Kom dan naar de winkel en laat u adviseren. Onze adviseurs helpen u graag verder. Of ontwerp zelf uw witte keuken in 3D op onze website. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren.

 

Terug
Sluiten