Wie zijn de Keukenmaxx adviseurs? Maak kennis met Elles.

Een kijkje in mijn leven

Elles Lakerveld

Ik woon samen met mijn man in Schiedam. We hebben twee kinderen, een zoon en een dochter. Sinds 2005 werk ik bij Keukenmaxx waar ik in de loop der jaren al veel verschillende keukens en trends voorbij heb zien komen. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe aan fitness, yoga en bodypump om lekker fit te blijven. Maar ik ga ook graag gezellig uit voor een hapje en drankje samen met mijn man en vrienden. Mijn favoriete tv-programma’s zijn Penoza en Homeland. Op Netflix kijk ik regelmatig films en andere series.

Pesetastraat 18, 2991XT BarendrechtTel. 010-4838084barendrecht@keukenmaxx.nl

De stijl die bij mij past

Ik hou van de stijl van LaDress. Dat zijn mooie jurkjes die ik goed naar mijn werk kan dragen. In mijn vrije tijd draag ik graag kleding van 10Days.

Mijn favoriete keuken

Met een ruime ervaring in keukens zijn voor mij Next125 en Siematic de favorieten. Dat heeft vooral te maken met de uitstraling en originaliteit van de keukens. De uitgebreide creatieve mogelijkheden spreken mij ook erg aan. Wat mijn eigen droomkeuken is? Ik hou van een leefkeuken met een front van hout, een zwart granieten blad en een koffiecorner. Een strakke vormgeving dus, maar toch gezellig!

Een persoonlijke afspraak met mij?

Kom langs bij Keukenmaxx Barendrecht

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Breng een bezoekje aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie.

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens. Wij zien u graag verschijnen in onze winkels in Barendrecht, Etten-leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

De voordelen van een afspraak

  • Direct online uw afspraak inplannen wanneer het u uitkomt
  • Ik neem alle tijd voor u om de keuken te vinden die past bij uw leven en uw stijl
  • Het is zelfs mogelijk om tot 21 uur een afspraak te maken of ik kom zelfs bij u thuis

Plan een afspraak met mij

Wat is uw naam?
Wat is uw adres?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Selecteer een adviseur en datum
Voorwaarden*
button