Een kookeiland als veelzijdige verrijking

Koken aan een kookeiland

Keukens met een kookeiland zijn al enige tijd een van de meest gewilde keukenopstellingen. Ze stralen exclusiviteit en luxe uit. Een kookeiland zorgt voor extra werkruimte in de keuken en creëert daarnaast een een fijne plek om aan te eten of een zitplek waar gasten plaatsnemen om met u te kletsen terwijl jij aan het koken bent.

 

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Keukens met kookeiland  -  L-keukens  -  Kleine keukens

Ontdek of deze keukenopstelling bij u thuis past

Met behulp van onze 3D ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van iedere keukenopstelling binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Afmetingen kookeiland

Kookeilanden zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten. Als u een kleine keuken heeft, kiest u voor een keukeneiland zonder wasbak of kookplaat. Daardoor heeft u wat meer werkruimte en creëert u toch een exclusieve uitstraling. Omdat u bij Keukenmaxx uw kookeiland geheel op maat kunt laten maken, kunt u zelf kiezen hoe breed en hoog je deze wilt.

Indeling kookeiland

Een kookeiland kan verschillende doelen dienen en is daarom ook op verschillende manieren in te richten. Zelfs in een kleine ruimte kan al een kookeiland worden geplaatst, waardoor u toch die luxe sfeer ervaart in uw keuken. Als u een wat ruimere keuken hebt, kunt u het kookeiland combineren met een tafel waaraan u samen borrelt of een snelle lunch nuttigt. Ook fijn wanneer u aan het koken bent en tegelijkertijd wilt kletsen met uw familie. U kunt het keukeneiland ook inrichten als spoeleiland. In plaats van een kookplaat wordt hier een spoelbak in geplaatst. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, creëert u eenvoudig een kookeiland dat aan al uw wensen voldoet.

Kookeiland in diverse stijlen

Van welke stijl u ook houdt, bij Keukenmaxx hebben we een uitgebreid aanbod kookeilanden passend bij verschillende interieuren. Bent u op zoek naar een landelijke keuken? Ga dan voor een sfeervol kookeiland gemaakt van natuurlijke, houten materialen gecombineerd met een witte kleur. Er zitten ook diverse moderne keukens met een kookeiland in ons assortiment, waarbij strakke lijnen en een minimalistisch uiterlijk centraal staan. U kunt ook kiezen voor iets heel anders, zoals bijvoorbeeld een compleet zwart kookeiland met enkele kleine kleuraccenten. Daarmee verzekert u uzelf van een unieke en originele keuken.  

Terug
Sluiten