Zwarte keukens

Steeds vaker zien we een zwarte keuken terug in het interieur. Waar eerst vooral witte keukens populair waren, zijn zwarte keukens enorm in opkomst. Een keuken in het zwart straalt luxe en stijl uit. Bovendien is een zwarte keuken eenvoudig te combineren met diverse keukenstijlen en andere kleuren. Wilt u een donkere keuken of wilt u weten hoe u uw keuken stijlvol donker maakt? Keukenmaxx vertelt u graag alles over zwarte keukens.

Alle keukenkleuren  -  Zwarte keukens  - Witte keukens - Groene keukens - Grijze keukens - Blauwe keukensBruine keukens - Antraciet keukens - Magnolia keukens - Rode keukens​​​​​​​

Mat zwarte keuken

Naast de kleur, bepaalt de afwerking van de zwarte keuken voor een groot deel de uitstraling. Een mat zwarte keuken heeft een prachtige, stijlvolle uitstraling. Een ander voordeel van een keuken met mat zwart is dat u geen vingerafdrukken ziet. Een zwarte keuken met een matte afwerking past prachtig bij een landelijke keukenstijl. Een landelijke zwarte keuken maakt u helemaal af door gebruik te maken van natuurtinten. Bovendien zijn ronde, elegante vormen in de keuken ook erg mooi in een zwarte landelijke keuken.

Hoogglans zwarte keuken

Een hoogglans zwarte keuken zorgt voor een chique en luxueuze uitstraling in de ruimte. Houd er wel rekening mee dat u vingerafdrukken sneller ziet op een zwarte hoogglans keuken. De zwarte keuken met een hoogglans afwerking is ideaal in een moderne keuken. Een moderne, zwarte keuken beschikt bovendien over een strak en recht design. Met een strakke, zwarte keuken in een hoogglans afwerking zorgt u voor een prachtige blikvanger. Heeft u voldoende ruimte voor de keuken? Een zwarte keuken met kookeiland is ook een absolute topkeuze.

 

Zwarte keuken combineren met andere kleuren

Vindt u een geheel zwarte keuken iets te veel van het goede? Gelukkig is zwart eenvoudig en mooi te combineren met andere kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een ander keukenblad. Zo kunt u erg mooi de kleur grijs toevoegen aan de keuken. Met een grijs zwarte keuken ontstaat er een prachtig geheel.

Wilt u juist wat lichte tinten toevoegen? Kies dan voor een keuken met wit en zwart. Een wit zwarte keuken blinkt weer uit dankzij het mooie contrast. Met een keuken in het zwart met hout haat u warmte en sfeer naar de keuken. Een zwarte keuken met hout past heel goed wanneer u beschikt over een industriële of landelijke keuken.

 

Zwarte elementen in de keuken

Wilt u niet uw gehele keuken aanpassen, maar alleen enkele zwarte elementen toevoegen? Dat kan uiteraard ook. Met zwarte elementen ontstaat er direct een vernieuwende sfeer in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan zwarte handgrepen of compleet zwarte keukenapparatuur.

Zwart keukenblad
Een keukenblad is een groot oppervlakte van de keuken. Met een zwart keukenblad haalt u direct die stijlvolle look naar uw keuken. Op deze manier hoeft u dus niet uw gehele keuken aan te passen en voegt u eenvoudig de kleur zwart toe.

Zwart grepen
Zwarte handgrepen in de keuken geven een subtiele, nieuwe uitstraling aan het geheel. Waarschijnlijk is het u niet eerder opgevallen wat voor een nieuwe uitstraling dit detail geeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor elegante, ronde keukengrepen in het zwart of juist strakke, rechthoekig zwarte grepen. Heeft u een moderne keuken? Dan is een greeploze zwarte keuken een mooie optie.

Zwarte keukenkastjes
De keukenkastjes is het eerste dat opvalt in uw keuken. Zwarte keukenkastjes zullen dus direct de aandacht trekken. Keukenkastjes in het zwart kunt u op diverse manieren toevoegen. U kunt alle keukenkastjes zwart maken, maar er ook voor kiezen om één keukenkast zwart te maken.

 

Laat u adviseren

Wilt u ook een zwarte keuken of wilt u weten hoe u subtiel in uw keuken zwart toevoegt? Kom dan naar de winkel en laat u adviseren. Onze adviseurs helpen u graag verder. Of ontwerp zelf uw zwarte keuken in 3D op onze website. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten