Hoekkeukens - ruim en praktisch

Stel uw favoriete hoekkeuken samen bij Keukenmaxx!

Hoekkeukens zijn praktisch, stijlvol en zorgen voor een open sfeer in de keuken. Door de L-vorm van een hoekkeuken wordt de ruimte in de keuken optimaal benut en kunt u gemakkelijk met meerdere mensen tegelijk bezig zijn om bijvoorbeeld het avondeten te maken.

 

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Keukens met kookeiland  -  L-keukens  -  Kleine keukens

Ontdek of deze keukenopstelling bij u thuis past

Met behulp van onze 3D ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van iedere keukenopstelling binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Indeling hoekkeuken

Wanneer u besluit om voor een hoekkeuken te gaan, kunt u nog alle kanten op met de indeling. Heeft u een kleine keuken? Dan is de hoekkeuken perfect omdat deze weinig ruimte in beslag neemt en tegelijkertijd zorgt voor een gezellige en open sfeer. Wanneer u wat meer ruimte heeft, is het een goede optie om aan de hoekkeuken een barretje toe te voegen. Daardoor voegt u een plek toe waar uw bezoek of huisgenoten kunnen zitten terwijl u aan het koken bent en een lekker zitje om op te borrelen of een snelle hap te nuttigen.  Een hoekkeuken met een kookeiland verzekert u van genoeg ruimte om een maaltijd voor te bereiden en te koken terwijl uw keuken dat fijne open karakter behoudt.

Hoekkeukens in diverse stijlen

Of u nu houdt van een knusse, landelijke stijl of juist dol bent op een strakke, moderne keuken: Keukenmaxx heeft hoekkeukens in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Als u een landelijk interieur hebt, is een houten hoekkeuken​​​​​ bijvoorbeeld een goede keuze. Hout combineert prachtig met andere natuurlijke materialen als natuursteen of beton. Als u liever een modernere hoekkeuken wilt, bestaat het assortiment uit diverse keukens met een strak design en mooie hoogglans kleuren. Kunt u niet wachten om uw eigen, nieuwe hoekkeuken samen te stellen? Maak dan gebruik van onze 3D-tool om uw eigen keuken te ontwerpen.

Bespaar op een hoekkeuken

U kunt een hoekkeuken zo mooi en uitgebreid maken als u zelf wilt, maar over het algemeen is een hoekkeuken ook uitermate geschikt bij een wat kleiner budget. Als u het liefst wat minder geld kwijt bent aan een keuken, kunt u ook een kijkje nemen bij de showroommodellen hoekkeukens van Keukenmaxx die voor een voordelig prijsje weg mogen.  

Terug
Sluiten