Keuken in parallel opstelling: efficiënt en strak

Een keuken met parallel opstelling is een veelzijdige keuken waarmee in u in grote en kleine ruimtes alle kanten op kunt. In een parallel keuken zijn de keukenelementen recht tegenover elkaar opgesteld. Hoe uw parallelle keuken eruit ziet, is geheel aan u. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van stijl, opstelling en apparatuur. We vertellen u er hier graag meer over.

Alle keukenopstellingen  -  Rechte keukens  -  Hoekkeukens  -  Keukens met kookeiland  -  L-keukens  -  Kleine keukens

Ontdek of deze keukenopstelling bij u thuis past

Met behulp van onze 3D ontwerper heeft u direct een beeld van de mogelijkheden van iedere keukenopstelling binnen uw woning. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Waarom een keuken in parallel opstelling?

Een reden om voor een parallel keuken te kiezen, is eenvoudigweg omdat de rechte opstelling van uw keuken een strak uiterlijk geeft. Ook zorgt deze rechte keuken voor veel bewegingsruimte voor meerdere personen tegelijk. Soms is een parallel keuken ook een praktische oplossing, bijvoorbeeld wanneer een wand vrijgehouden moet worden omdat er een deur of raam in zit. Met een keuken in parallel opstelling kunt u ramen of deuren openen en profiteert u van de natuurlijke lichtinval. Ook wanneer u een kleine keuken heeft, is een parallel keuken een aanrader. Omdat u een wand vrijhoudt, oogt de ruimte groter. Tegelijkertijd profiteert u van optimale opbergruimte door de praktische parallel opstelling. 

De mogelijkheden van de parallel keuken

Hoe u uw keuken parallel inricht, hangt af van uw wensen en de mogelijkheden in de ruimte. Houdt u van veel werkruimte in de keuken? Dan kunt u er voor kiezen aan beide wanden een keukenblok met werkblad te plaatsen. Ideaal als u vaak met meerdere personen in de weer bent in de keuken. Heeft u veel opbergruimte nodig? Dan is een hoge kastenwand waar u ook de apparatuur inbouwt een mogelijkheid. Voor een kleine keukenruimte is dat de ideale oplossing. In dat geval is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat u bij de keuze van de diepte van de kasten rekening houdt met voldoende ruimte tussen de twee keukenelementen.

Breng een bezoek aan onze showroom voor inspiratie

Parallel keukens zijn er in diverse stijlen, kleuren en materialen. Wij verwelkomen u graag in een van onze showrooms waar u ze op uw gemak kunt bekijken. Een deskundig adviseur laat u alle mogelijkheden laat zien voor een passende en efficiënte indeling van uw parallel keukenopstelling.

 

Terug
Sluiten