SMEG keukenapparatuur: stijlvol en een hoge kwaliteit

Het merk SMEG staat bekend om haar functionele, kwalitatief hoge keukenapparatuur. Naast de kwaliteit, is de unieke, stijlvolle vormgeving ook kenmerkend voor dit Italiaanse merk. De SMEG koelkasten zijn wereldwijd bekend dankzij hun fraaie design. Daarnaast biedt SMEG nog meer keukenapparatuur aan. Lees er alles over in deze blog.

Wat is het fijne aan SMEG keukenapparatuur?

In 1948 is het merk SMEG ontstaan in het Italiaanse plaatsje Guastalla. Sindsdien heeft het merk de meest stijlvolle en hoogwaardige keukenapparatuur ontworpen en bevinden de SMEG pronkstukken zich in keukens over de hele wereld. Besluit jij om voor SMEG te gaan? Dan profiteer je van verschillende voordelen. Zo geniet jij jarenlang van je SMEG keukenapparatuur, omdat deze van hoogwaardige materialen zijn gemaakt. Daardoor beschikken ze over een lange levensduur. Bovendien blijft dankzij innovatieve technologieën jouw voedsel lang lekker en vers.

Naast de functionaliteit van SMEG keukenapparaten, zijn deze ook ware decoratieve objecten. Met SMEG in de keuken weet jij zeker dat je apparatuur hebt die onmiddellijk de blikken van toeschouwers naar zich toetrekt. Je ziet duidelijk de Italiaanse sierlijkheid, gratie en liefde voor eten terug in alle producten van SMEG. Met bijvoorbeeld een koelkast of fornuis van het gerenommeerde merk maak jij van jouw keuken een plaats waarin iedereen het fijn vindt om te vertoeven.

De kenmerkende SMEG koelkasten

Het pronkstuk van de SMEG keukenapparatuur is toch wel de typerende koelkast, die bij velen op hun verlanglijst staat. Een keuken met een SMEG koelkast staat garant voor een keuken vol sfeer en stijl. Daarnaast staan deze koelkasten voor optimaal gebruikscomfort en een hoge kwaliteit. De SMEG koelkast kenmerkt zich door haar ronde vorm en de unieke hendel om de koelkast mee te openen. De koelkasten zijn bovendien verkrijgbaar in nagenoeg elke kleur en met diverse patronen.

Houd jij van rustig en stijlvol? Kies dan voor een niet te opvallende kleur, zoals wit, grijs of donkerblauw. Wil jij jouw SMEG koelkast nog meer laten opvallen? Ga dan voor een knalroze of diep paarse variant, of laat je koelkast nog meer in het oog springen met de Amerikaanse of Italiaanse vlag als patroon. Ook de Amerikaanse koelkast van SMEG is enorm populair en niet zonder reden. In deze tweedeurs koelkast heb jij meer dan genoeg ruimte voor al jouw etenswaren. Het koelgedeelte zit hier achter de ene deur, het vriesgedeelte achter de andere. Sommige exemplaren zijn zelfs voorzien van een ijsklontjesmaker of een waterreservoir, waardoor je direct geniet van lekker fris en vers water.

Nog veel meer SMEG keukenapparatuur

Naast koelkasten kun je SMEG op nog veel meer manieren in je keuken integreren. Het assortiment keukenapparatuur is namelijk erg ruim en in alles vind je die rustieke en typische Italiaanse karakteristieken terug. De innovatieve technologieën van SMEG zie je ook in hun uitgebreide aanbod SMEG ovens, SMEG vaatwassers, SMEG afzuigkappen, SMEG fornuizen, koffiemachines en wijnklimaatkasten. Als jij op zoek bent naar de combinatie tussen rustiek, sierlijk en stijlvol enerzijds en een hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur anderzijds zijn de SMEG keukenapparaten echt iets voor jou. Lees op deze pagina meer over alle apparatuur van SMEG.  
 

Bestel ons gratis magazine

Ben jij benieuwd naar de vele uitvoeringen van SMEG keukenapparatuur en hoe jij deze integreert in jouw keukeninterieur? Bestel dan het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx. Hier bekijk je verschillende, prachtige voorbeelden van keukens en keukenapparatuur en doe je alle inspiratie op die je nodig hebt voor het creëren van jouw droomkeuken. 

Terug
Sluiten