SMEG afzuigkappen

Smeg afzuigkappen leveren de beste combinatie tussen functionaliteit en design. Met een Smeg afzuigkap in uw keuken geniet u van een stijlvol product die ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Door de verschillende maten, soorten en afzuigmogelijkheden is voor iedere keuken een perfecte oplossing te vinden. Bent u benieuwd wat een Smeg afzuigkap u te bieden heeft? Keukenmaxx vertelt u graag meer over de opties.

Voor iedere kookopstelling

Wanneer u kiest voor Smeg afzuigkappen dan kunt u kiezen uit een inbouw, vlakscherm, eiland, schouw, downdraft of plafondunit afzuigkap. Welke vorm u kiest is vooral afhankelijk van de plek waar u kookt. Een eiland afzuigkap of plafondunit is voornamelijk geschikt voor een keuken met een kookeiland. De eiland afzuigkappen hangen aan het plafond, terwijl een plafondunit netjes weggewerkt zit in het plafond wat voor een strakke uitstraling zorgt. Een inbouw en vlakscherm afzuigkap is vergelijkbaar en worden onder een van de keukenkastjes boven de kookplaat geplaatst. Doordat deze worden ingebouwd zorgt het voor een mooi geheel in de keuken. Dit is vaak de meest voorkomende vorm.  De schouwafzuigkap vindt zijn oorsprong in de landelijke keukens. Deze afzuigkappen kunnen daarom perfect gecombineerd worden met zowel fornuizen als kookplaten. Als laatste kunt u nog kiezen voor de downdraft afzuigkap. Deze wordt geplaatst achter de kookplaat in het werkblad en past daarom perfect bij een moderne keukenstijl.

Verschillende afmetingen

De afmeting van een afzuigkap is weer afhankelijk van hoe groot uw kookplaat of fornuis is. Hierbij geldt: hoe groter uw kookplaat is, hoe groter het formaat afzuigkap dat u nodig heeft.  De Smeg afzuigkappen hebben afmetingen tussen de 60 en 150 cm. Wanneer de keukenruimte klein is, kunt u het beste kiezen voor een compacte afmeting. In combinatie met een goede afzuigcapaciteit weet u zeker dat alle kookluchten worden afgezogen en uw keuken heerlijk fris blijft ruiken.  

Kies de Smeg afzuigkap die bij uw keukenstijl past

Voor iedere keukenstijl is een perfecte Smeg afzuigkap te vinden. Bekijk eerst waar u de kookplaat of het fornuis wilt plaatsen en voor welke keukenopstelling u kiest. Daarna kunt u op zoek gaan naar het geschikte model Smeg afzuigkap dat past bij uw wensen. Bij een moderne keuken met een strakke uitstraling past bijvoorbeeld een inbouw afzuigkap goed. De keuken behoudt daardoor zijn stijl. In een industriële keuken staat de schouw afzuigkap mooi met bijvoorbeeld een rvs of zwarte kleur. Vind bij Keukenmaxx uw perfecte Smeg afzuigkap.

Ontdek uw afzuigkap in onze keukenwinkel

Wilt u graag meer informatie over Smeg afzuigkappen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Keukenmaxx u te bieden heeft? Kom dan langs in een van onze showrooms. Hier staan onze deskundige keukenadviseurs voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen. De perfecte keuken vinden we samen.

SMEG Koelkasten

SMEG Koelkasten

SMEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van SMEG koelkasten.

SMEG Ovens

SMEG Ovens

SMEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over alle voordelen van SMEG ovens.

SMEG Vaatwassers

SMEG vaatwassers

SMEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van SMEG vaatwassers.

SMEG Afzuigkappen

SMEG Afzuigkappen

SMEG heeft een breed aanbod aan afzuigkappen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Afzuigkappen.

SMEG Fornuizen

SMEG Fornuizen

SMEG heeft een breed aanbod aan fornuizen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Fornuizen.

Terug
Sluiten