SMEG fornuizen

Smeg fornuizen

Smeg fornuizen leveren een hoge kwaliteit en het gebruikscomfort is optimaal. Alle Smeg fornuizen hebben een bijzonder design, waardoor het fornuis het middelpunt van uw keuken wordt. Ze zijn modern en elegant en verkrijgbaar als vrijstaand of inbouwmodel. Dankzij de moderne ontwikkelingen van de ontwerpen en de trends die het merk volgt, kunt u altijd een model vinden dat aansluit bij uw wensen en keukenstijl. Wilt u meer weten over Smeg fornuizen? Keukenmaxx vertelt u graag meer over de mogelijkheden van dit merk.

Een bijzonder design voor uw fornuis

De Smeg fornuizen kenmerken zich door een bijzonder design. Door de elegante en moderne ontwerpen passen de fornuizen uitstekend in verschillende keukenstijlen. Wanneer u houdt van koken en het fornuis het middelpunt wilt laten zijn in uw keuken kies dan voor een Smeg fornuis. Ook als u wilt kiezen voor kwaliteit en een stijlvol uiterlijk is dit merk een goede optie. Deze fornuizen zijn een klasse apart en verdienen het daarom ook om op te vallen.

Gas, inductie of keramisch

Bij fornuizen van Smeg kunt u kiezen tussen gas, keramisch of inductie. Modellen met gas hebben minimaal één wokbrander. Voor huishoudens die liever op een andere manier dan gas willen koken zijn er keramische of inductiefornuizen. Bij fornuizen met inductie kunt u op een zeer efficiënte manier koken. De magnetische velden in de inductiezone worden pas verwarmd zodra deze in contact komt met een pan. Dit zorgt ervoor dat het kookoppervlak niet heet wordt en daardoor zorgt deze optie ook nog eens voor een veilige omgeving na het koken.

Smeg fornuizen in combinatie met ovens

Smeg heeft fornuizen die een extra voordeel bieden ten opzicht van zijn concurrenten: een ingebouwde oven. Welk fornuis u van Smeg ook kiest, u krijgt altijd een multifunctionele oven erbij. Doordat het fornuis en de oven beschikken over een geforceerde mantelkoeling wordt de ombouw niet heet. Dit maakt het mogelijk om de Smeg fornuizen in te bouwen, maar u kunt ook kiezen voor een vrijstaand model. Deze passen erg goed in bijvoorbeeld een landelijke keukenstijl.

Bekijk de Smeg fornuizen in onze keukenwinkel

Wilt u graag meer informatie over Smeg fornuizen of bent u benieuwd naar de selectie fornuizen van Keukenmaxx? Kom dan langs in een van onze showrooms. Hier staan onze deskundige keukenadviseurs voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen.

SMEG Koelkasten

SMEG Koelkasten

SMEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van SMEG koelkasten.

SMEG Ovens

SMEG Ovens

SMEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over alle voordelen van SMEG ovens.

SMEG Vaatwassers

SMEG vaatwassers

SMEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van SMEG vaatwassers.

SMEG Afzuigkappen

SMEG Afzuigkappen

SMEG heeft een breed aanbod aan afzuigkappen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Afzuigkappen.

SMEG Fornuizen

SMEG Fornuizen

SMEG heeft een breed aanbod aan fornuizen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Fornuizen.

Terug
Sluiten