SMEG Vaatwassers

Smeg vaatwassers leveren de beste prestaties met het minste verbruik. Een vaatwasser van Smeg betekent daarom glanzende vooruitzichten voor uw vaat én uw portemonnee. Dankzij innovatieve technologieën en de diverse programma’s stemt u de instellingen altijd precies af op de inhoud van uw vaat. Meer weten over Smeg vaatwassers? Keukenmaxx vertelt u over de technologische functies, de vaatwasserindeling en de diverse modellen die er zijn.

De beste resultaten

Met Smeg vaatwassers zijn de beste resultaten voor uw vaat gegarandeerd. Smeg heeft twee unieke sproeiarmsystemen, namelijk Orbital en SwingWash. Het Orbital systeem bestaat uit een dubbele sproeiarm die met grote precisie het water verdeelt. Het SwingWash sproeiarmsysteem bestaat eveneens uit twee sproeiarmen, waarvan de langere een zwaaiende beweging maakt. Deze unieke systemen zorgen ervoor dat het water evenredig over de vaat verdeeld wordt, wat resulteert in een uitmuntende reiniging.

Flexibele indeling

De vaatwassers van Smeg hebben een flexibele indeling. Dat betekent dat u compartimenten kunt verplaatsen of in hoogte kunt verstellen. Bovendien is in sommige modellen de volledige bovenkorf in hoogte te verstellen, zodat u meer ruimte in de onderkorf creëert. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld grote pannen of een ovenschaal in de vaatwasser wilt plaatsen. De meeste Smeg vaatwassers bieden ruimte aan 10, 12, 13 of 14 couverts.

Vind de Smeg vaatwasser die bij u past

Smeg heeft vaatwassers voor iedere keuken. Ga eerst na of u voor een vrijstaand model wil gaan of de vaatwasser toch liever integreert met uw keukeninterieur. Een vrijstaand model is bijvoorbeeld de Jaren 50 stijl vaatwassers van Smeg met een vrolijk kleurtje en een uniek Italiaans design. Deze vaatwassers zijn een blikvanger in uw keuken. Geïntegreerde modellen variëren van door-to-floor vaatwassers tot volledig ingebouwd of met een dashboard bediening.

Bezoek onze keukenwinkel

Heeft u vragen over de selectie Smeg vaatwassers van Keukenmaxx of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Kom langs in één van onze showrooms waar onze deskundige adviseurs u graag te woord staan.

SMEG Koelkasten

SMEG Koelkasten

SMEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van SMEG koelkasten.

SMEG Ovens

SMEG Ovens

SMEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over alle voordelen van SMEG ovens.

SMEG Vaatwassers

SMEG vaatwassers

SMEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van SMEG vaatwassers.

SMEG Afzuigkappen

SMEG Afzuigkappen

SMEG heeft een breed aanbod aan afzuigkappen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Afzuigkappen.

SMEG Fornuizen

SMEG Fornuizen

SMEG heeft een breed aanbod aan fornuizen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Fornuizen.

Terug
Sluiten