Blauwe keukens

Een blauwe keuken zorgt voor een unieke sfeer. Blauwe keukens worden steeds meer gewaardeerd en zijn verkrijgbaar in diverse tinten, van lichtblauw tot donkerblauw. Hierdoor is er altijd een blauwe keuken met de door u gewenste uitstraling. Bent u ook op zoek naar een blauwe keuken of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, lees dan snel verder?

Alle keukenkleuren  -  Zwarte keukens  - Witte keukens - Groene keukens - Grijze keukens - Blauwe keukensBruine keukens - Antraciet keukens - Magnolia keukens - Rode keukens

Geen resultaten gevonden

Soorten blauw voor uw keuken

Een blauwe keuken is verkrijgbaar in allerlei soorten tinten blauw. Een lichtblauwe keuken zorgt voor een ruimtelijke uitstraling met een rustige sfeer. Een donkerblauwe keuken is weer erg chic en straalt luxe uit. En uiteraard zijn er veel tinten blauw die er tussenin zitten zoals bijvoorbeeld een oud blauwe keuken. Deze blauwe keuken heeft een zacht blauwe afwerking en een rustige uitstraling. Wilt u juist een opvallende, knalblauwe kleur? Kies dan een ijsblauwe keuken. Een ijsblauwe keuken is een echte blikvanger in de ruimte. Er is dus een enorme keuze uit tinten blauw waaruit u kunt kiezen.

 

Blauwe keukenstijlen

Welke keukenstijl u ook hebt, een blauwe keuken is vrijwel altijd mogelijk. Het belangrijkste hiervan is de afwerking van de blauwe keuken. Wilt u graag een blauwe, landelijke keuken? Kies dan voor een lichtblauwe keuken met een matte afwerking. Combineer uw keuken met houten elementen om de landelijke sfeer naar de ruimte te halen. Bent u meer van de strakke vormgeving? Dan is een blauwe moderne keuken meer iets voor u. Een keuken met een glanzende afwerking is hierbij een goede keuze. Kies voor strakke designs en zo min mogelijk details in de keuken. Een antiek blauwe keuken beschikt juist over veel details en sierlijke, ronde vormen.

 

Blauwe elementen in de keuken

Wilt u niet een geheel blauwe keuken maar wilt u de kleur wel naar uw keuken brengen? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor blauwe elementen in de keuken. Blauwe tegels in de keuken als achterwand is bijvoorbeeld een stijlvolle oplossing om blauw terug te laten komen. Een blauwe achterwand zorgt voor een prachtige eenheid met de rest van uw keuken. Wilt u blauw nog wat meer laten opvallen? Dan kunt u ook kiezen voor blauwe keukenkasten. De keukenkasten zijn de aanblik van de keuken. Of houdt u het liever subtiel? Kies dan voor een blauw aanrechtblad.

Laat u adviseren

Wilt u ook een zwarte keuken of wilt u weten hoe u subtiel in uw keuken blauw toevoegt? Kom dan naar de winkel en laat u adviseren. Onze adviseurs helpen u graag verder. Of ontwerp zelf uw zwarte keuken in 3D op onze website. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren.

Terug
Sluiten