ATAG afzuigkappen

ATAG afzuigkappen zijn geschikt voor iedere keuken door hun functionele ontwerpen. ATAG is hét merk voor de thuiskok. Bij dit merk draait het om kookplezier en het lekkerste kookt u met de juiste keukenapparatuur die bij u past. Alle afzuigkappen van ATAG zorgen voor een snelle afvoer van de geuren die tijdens het koken vrijkomen. Hierdoor blijft uw woning heerlijk fris ruiken na iedere maaltijd. Lees welk model past bij uw woonwensen en kies een type afzuigkap dat bij uw wensen past. Keukenmaxx adviseert u graag over de ATAG afzuigkappen.

Voor iedere keukenindeling een afzuigkap

Keukenmaxx biedt een breed assortiment ATAG afzuigkappen aan. Kies uit een model van de wandafzuigkappen, eilandafzuigkappen, plafondafzuigkappen, vlakschermafzuigkappen, onderbouw afzuigkappen en geïntegreerde afzuigkappen. Zo geniet u altijd van een frisse, geurloze keuken. De afzuigsystemen van dit merk beschikken over gemakkelijke schoonmaakmogelijkheden. De onderdelen zijn namelijk eenvoudig te verwijderen en geschikt voor reiniging in de vaatwasser. Hierdoor kunt u nog langer genieten van uw afzuigkap.

Wandafzuigkappen

Kies uit diverse ATAG wandafzuigkappen van verschillende groottes tot aan kleuren. Deze afzuigkappen zijn afgestemd op verschillende wensen. De apparaten kunt u bijvoorbeeld bestellen in rvs, grafiet of zwart glas. De schuine opstelling biedt meer ruimte en komt in een modern blokdesign of schouwdesign. Deze krachtige en stille afzuiging wordt ingebouwd tussen twee bovenkasten of kan vrij tegen de wand geplaatst worden.

Eilandafzuigkappen

ATAG afzuigkappen voor kookeilanden zijn krachtig, stil en hebben stijlvol design. De eilandafzuigkappen hebben een hoge afzuigcapacitiet en een zeer geruisarme EBM motor. Als blikvanger in de keuken kiest u voor RVS of grafiet.

Plafondafzuiging en inbouwunits

Plafondafzuigkappen en inbouwunits zijn geschikt om in te bouwen in een bovenkast of in het plafond. Doordat dit type afzuigkap altijd wordt ingebouwd, is het een onopvallende keukenhulp dat toch zeer effectief zijn werk doet.

Vlakscherm afzuigkappen

Een vlakscherm afzuigkap is geschikt voor inbouw in een bovenkast. Doordat het model heel plat is, neemt dit model weinig ruimte in de keuken in. Wanneer u gaat koken, trekt u eenvoudig de kap uit en bij het inklappen ziet u slechts een smalle, roestvrijstalen strook. Doordat deze afzuiging vaak maar voor een deel in de bovenkast ingebouwd wordt, kunt u de rest van de ruimte in de bovenkast eventueel gebruiken voor het opbergen van uw kruiden.

Onderbouw afzuigkappen

Deze afzuigkappen worden onder een bovenkast of vrij aan de muur geplaatst. De onderbouw afzuigkappen van ATAG zijn compact en nemen weinig ruimte in. Het model lijkt erg op een vlakscherm, maar de onderbouw afzuigkap is een betere keus wanneer u op zoek bent naar een portemonneevriendelijke oplossing. Verder is deze afzuiging vergelijkbaar met een vlakscherm en is de afzuiging net zo sterk.  

Geïntegreerde keukenventilatie

Een geïntegreerde afzuigkap wordt ingebouwd achter een kastdeur in uw keuken waardoor het design van uw keuken naadloos doorloopt. Bij het koken klapt u enkel de kastdeur open voor een optimale ventilatie. Even krachtig als alle andere afzuigkappen en een goede keuze voor als u de afzuigkap helemaal onzichtbaar wilt maken in uw keuken.

Meer informatie over ATAG afzuigkappen?

Wanneer u graag meer informatie of advies wilt over de ATAG afzuigkappen die Keukenmaxx aanbiedt, maak dan een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Onze keukenadviseurs vertellen u dan graag alles over het aanbod afzuigkappen van Keukenmaxx.

ATAG kookplaten

ATAG kookplaten

Of u nou op zoek bent naar inductie, gas, keramisch of puzzelo; ATAG kan u in alle vormen van koken voorzien. ATAG geeft u zelfs de mogelijkheid om gas en inductie te combineren. Lees hier meer over ATAG kookplaten.

ATAG ovens & magnetrons

ATAG ovens

ATAG heeft een groot assortiment gebruiksvriendelijke ovens. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige magnetron of een multifunctionele oven, bij ATAG bent u aan het juiste adres. Bekijk hier het hele aanbod ATAG ovens en magnetrons.

ATAG vaatwassers

ATAG vaatwassers

De vaatwassers van ATAG kenmerken zich door hoogwaardige techniek en een grote diversiteit aan functies. Daarnaast zijn ze vaatwassers van ATAG zeer energiezuinig. Bekijk hier het hele assortiment ATAG vaatwassers bij Keukenmaxx.

ATAG afzuigkappen

ATAG afzuigkappen

Bent u op zoek naar een wandafzuigkap, eilandafzuiging, een afzuigkap aan het plafond of misschien juist een geïntegreerde afzuiging? Waar u ook naar op zoek bent, de afzuigkappen van ATAG bieden altijd oplossing. Bekijk hier het hele aanbod.

Terug
Sluiten