ATAG kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten en puzzelo’s: bij Keukenmaxx vindt u alle varianten kookplaten van ATAG. Wie kiest voor een ATAG kookplaat kan als thuischef alle kanten op voor een manier van koken die het beste bij u past. ATAG maakt zelfs een combinatie van gas koken met inductie koken mogelijk. Vraag de adviseurs van Keukenmaxx om de mogelijkheden.

ATAG gas koken

ATAG heeft een ruim assortiment gebruiksvriendelijk kookplaten voor de liefhebber van gas koken. De gasplaten bieden veel ruimte voor pannen en gaan van vier- tot zespits. Wie graag wokt, kan met de kookplaten van ATAG zijn hart ophalen: de geïntegreerde wokbranders zijn uitermate geschikt voor alle soorten wokpannen. De gaskookplaten zijn daarnaast voorzien van een sudderbrander en een sterkbrander.

ATAG inductieplaten

De inductiekookplaten van ATAG bieden alle mogelijkheden wat betreft inductie koken. Afhankelijk van het design van uw keuken kiest u bijvoorbeeld voor een langwerpige inductiekookplaat waarbij de pannen naast elkaar worden gezet. Liever maximale panruimte met één aparte ruimte voor een grote pan? Ook die mogelijkheid wordt geboden in diverse varianten. Heeft inductie koken uw voorkeur maar wokt u graag op een gasbrander, dan levert ATAG de juiste kookplaat waarbij deze twee functies zijn gecombineerd.

ATAG keramische kookplaten

De kookzones van een keramische kookplaat kleuren rood zodra deze worden verwarmd. Dit biedt veiligheid omdat u ziet wanneer de kookplaat gloeit. De keramische kookplaten van ATAG zijn ontworpen met veel panruimte en intuïtieve en snelle bediening. 

ATAG Puzzelo's

De ATAG Puzzelo’s zijn te combineren met veel ATAG gas-, inductie en keramische kookplaten. Er is een Puzzelo voor al uw wensen. Neem bijvoorbeeld een friteuse, een gas- of inductiewok of ga voor extra kookruimte met een Japanse grill.

Advies over ATAG kookplaten

Wilt u inzichtelijk hebben welke ATAG kookplaat het beste bij u en uw nieuwe keuken past? Neem contact op met onze adviseurs of breng een bezoek aan onze showroom. Keukenmaxx helpt u graag verder.

ATAG kookplaten

ATAG kookplaten

Of u nou op zoek bent naar inductie, gas, keramisch of puzzelo; ATAG kan u in alle vormen van koken voorzien. ATAG geeft u zelfs de mogelijkheid om gas en inductie te combineren. Lees hier meer over ATAG kookplaten.

ATAG ovens & magnetrons

ATAG ovens

ATAG heeft een groot assortiment gebruiksvriendelijke ovens. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige magnetron of een multifunctionele oven, bij ATAG bent u aan het juiste adres. Bekijk hier het hele aanbod ATAG ovens en magnetrons.

ATAG vaatwassers

ATAG vaatwassers

De vaatwassers van ATAG kenmerken zich door hoogwaardige techniek en een grote diversiteit aan functies. Daarnaast zijn ze vaatwassers van ATAG zeer energiezuinig. Bekijk hier het hele assortiment ATAG vaatwassers bij Keukenmaxx.

ATAG afzuigkappen

ATAG afzuigkappen

Bent u op zoek naar een wandafzuigkap, eilandafzuiging, een afzuigkap aan het plafond of misschien juist een geïntegreerde afzuiging? Waar u ook naar op zoek bent, de afzuigkappen van ATAG bieden altijd oplossing. Bekijk hier het hele aanbod.

Terug
Sluiten