ATAG vaatwassers

Een betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke vaatwasser komt van ATAG. De vaatwassers kenmerken zich door een hoogwaardige techniek en worden geleverd in drie gradaties: stil, zeer stil en extreem stil. Daarnaast hebben ze een grote diversiteit aan functies, optimale was- en droogprestaties en zijn ATAG vaatwassers voorzien van energielabel A of hoger. Nooit meer afwassen en altijd een opgeruimde keuken realiseert u met het brede assortiment aan vaatwassers van Keukenmaxx waaronder de ATAG vaatwassers. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een vaatwasser die bij u past.

Geïntegreerde vaatwasser

U wilt een ATAG vaatwasser met het bedieningspaneel aan de voorzijde. Dit heeft als voordeel dat u aan de buitenkant ziet welk programma er draait en hoe lang dit afwasprogramma nog bezig is. De vaatwassers van ATAG zijn stuk voor stuk zeer gebruiksvriendelijk en ruimtebesparend ingericht waardoor u in één keer veel vuile vaat kwijt kunt.

Volledig geïntegreerde vaatwasser

De volledig geïntegreerde vaatwassers van ATAG worden in de keuken opgenomen en voorzien van een front naar keuze zodat de machine in het design van uw keuken opgaat. Het bedieningspaneel is alleen zichtbaar bij het openen van de vaatwasser en zit bovenin. Hierdoor is de vaatwasser nagenoeg onzichtbaar. Een selectie ATAG vaatwassers zijn zeer geschikt in een greeploze keuken.

Vaatwasser in een hoge kast

ATAG biedt vaatwassers geschikt om in een hoge keukenkast te integreren. Het grote voordeel hiervan is dat u niet hoeft te bukken om de vaat in en uit te ruimen. Een nadeel kan zijn dat de afstand van de wasbak tot de vaatwasser groter is. De plaatsingshoogte van inbouwapparatuur verdient aandacht om optimaal in de keuken te integreren. De adviseurs van Keukenmaxx kijken hier graag naar met u.

XL of XS vaatwasser

ATAG vaatwassers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Uitzonderlijk is de keuze tussen een vaatwasser van 82 centimeter hoogte of 86 centimeter voor een hoger aanrechtblad. Daarnaast is er de keuze voor vaatwassers die weinig ruimte innemen of een van de XXL varianten met drie korven en ruimte voor maar liefst 16 couverts.

Meer informatie over ATAG vaatwassers

Vragen over ATAG vaatwassers van Keukenmaxx of meer informatie over alle mogelijkheden? Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op!

ATAG kookplaten

ATAG kookplaten

Of u nou op zoek bent naar inductie, gas, keramisch of puzzelo; ATAG kan u in alle vormen van koken voorzien. ATAG geeft u zelfs de mogelijkheid om gas en inductie te combineren. Lees hier meer over ATAG kookplaten.

ATAG ovens & magnetrons

ATAG ovens

ATAG heeft een groot assortiment gebruiksvriendelijke ovens. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige magnetron of een multifunctionele oven, bij ATAG bent u aan het juiste adres. Bekijk hier het hele aanbod ATAG ovens en magnetrons.

ATAG vaatwassers

ATAG vaatwassers

De vaatwassers van ATAG kenmerken zich door hoogwaardige techniek en een grote diversiteit aan functies. Daarnaast zijn ze vaatwassers van ATAG zeer energiezuinig. Bekijk hier het hele assortiment ATAG vaatwassers bij Keukenmaxx.

ATAG afzuigkappen

ATAG afzuigkappen

Bent u op zoek naar een wandafzuigkap, eilandafzuiging, een afzuigkap aan het plafond of misschien juist een geïntegreerde afzuiging? Waar u ook naar op zoek bent, de afzuigkappen van ATAG bieden altijd oplossing. Bekijk hier het hele aanbod.

Terug
Sluiten