Bauknecht vaatwassers

Eén van de apparaten in uw keuken die u veel extra gemak biedt, is de vaatwasser. Wanneer u beschikt over een vaatwasser hoeft u niet alleen nooit meer zelf af te wassen. Omdat u de vuile vaat in de vaatwasser kunt verzamelen is uw keuken bovendien altijd perfect opgeruimd. Zo geniet u optimaal van uw keuken! Keukenmaxx biedt een breed assortiment vaatwassers van het toonaangevende merk Bauknecht. Of u nu kiest voor een inbouw- of een vrijstaande vaatwasser: bij Keukenmaxx vindt u altijd een Bauknecht vaatwasser die aansluit bij uw wensen.

Typen Bauknecht vaatwassers

Het assortiment Bauknecht vaatwassers van Keukenmaxx is onder te verdelen in twee groepen: inbouwvaatwassers, waarbij de vaatwasser hetzelfde front krijgt als de rest van de keuken, en vrijstaande vaatwassers. Er zijn vaatwassers in diverse afmetingen en kleuren. Welke vaatwasser heeft uw voorkeur?

 

Volledig integreerbare vaatwassers
Het eerste type Bauknecht vaatwasser dat u kunt (laten) inbouwen in de keuken, is de volledig integreerbare vaatwasser. Deze vaatwasser wordt voorzien van een front naar keuze in de stijl van uw keuken. Het bedieningspaneel van de vaatwasser zit aan de bovenzijde van de deur en is pas te zien wanneer u deze opent. De vaatwasser is hierdoor nagenoeg onzichtbaar.

Integreerbare vaatwassers
Ook integreerbare Bauknecht vaatwassers worden ingebouwd in uw keuken. Dit type vaatwasser wordt voorzien van een front naar keuze en kunt u hierdoor volledig laten aansluiten bij de stijl van uw keuken. Het verschil met een volledig integreerbare vaatwasser is dat het bedieningspaneel aan de voorzijde wel zichtbaar is. Hierdoor is van buitenaf te zien waar de vaatwasser zich bevindt.

Vrijstaande vaatwassers
Tot slot vindt u in de collectie Bauknecht vaatwassers van Keukenmaxx vrijstaande vaatwassers. Deze vaatwassers zijn niet gebonden aan een bepaalde plaats in de keuken en hierdoor gemakkelijk te combineren. De bovenzijde van een vrijstaande Bauknecht vaatwasser kunt u als werkblad gebruiken. Er zijn vrijstaande vaatwassers in de kleur wit en in RVS.

Advies over Bauknecht vaatwassers?
De experts van Keukenmaxx vertellen u graag meer over de vaatwassers van Bauknecht en van andere merken. Ook wanneer u op zoek bent naar andere keukenapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms. Of neem contact met ons op!

Meer lezen over Bauknecht keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten