Bauknecht kookplaten

De kookplaat vormt een essentieel onderdeel van vrijwel iedere keuken. Vanzelfsprekend wilt u dan ook een kookplaat die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Keukenmaxx heeft een breed assortiment Bauknecht kookplaten. Er is keuze uit drie verschillende typen kookplaten: gaskookplaten, keramische kookplaten en inductiekookplaten. Uw ideale kookplaat zit er altijd bij!

 

Mogelijkheden Bauknecht kookplaten

Wanneer u kiest voor een kookplaat van Bauknecht, kiest u voor een hoge kwaliteit. Bauknecht levert kookplaten met diverse verwarmingssoorten, namelijk gas, inductie of keramisch. Ook is er keuze uit diverse afmetingen, afhankelijk van de ruimte die u voor de kookplaat heeft ingeruimd. U kunt kiezen voor een kookplaat met één, vier of vijf kookplaten of branders. Het kookvlak kan uitgevoerd worden in glas, RVS of gehard glas. Tot slot kunt u kiezen voor een kookplaat met of zonder wokbrander. U ziet: er zijn volop keuzemogelijkheden wanneer het gaat om Bauknecht kookplaten.

 

Soorten Bauknecht kookplaten

Inductiekookplaat Inductiekoken is een echte trend in keukenland. Bij deze manier van koken wordt in plaats van de kookplaat de bodem van de pan verwarmd. Hierdoor gaat er geen energie verloren én blijven de gedeelten naast de kookzone relatief koel. Inductiekoken is hierdoor erg veilig. Alle Bauknecht inductiekookplaten zijn voorzien van een handige en gemakkelijke tiptoetsbediening met slider. Daarnaast zijn er andere opties, zoals extra snelle verwarming met behulp van een booster, restwarmte-indicatoren, een timer voor kooktijdinstelling, een pauzefunctie, FlexiCook variabele kookzones en de Sensorfunctie, waarmee u comfortabel en veilig kunt koken.

 

Gaskookplaat
Wie meer houdt van traditioneel koken, kan kiezen voor koken op een Bauknecht gaskookplaat. De pannen worden in dit geval verwarmd door een open vlam. Het voordeel van koken op gas is dat u de temperatuur heel nauwkeurig kunt regelen en in een paar seconden kunt aanpassen. Veel professionele chefs hebben een voorkeur voor koken op gas. Bauknecht biedt verschillende formaten gaskookplaten met één, vier of vijf pitten en met of zonder wokbrander. Koken op de gaskookplaten van Bauknecht is zeer veilig, vanwege de ‘geen gas, geen vlam’-beveiliging.

Keramische kookplaat
Keramische kookplaten verwarmen door middel van infrarode straling. Dit type kookplaat is gemakkelijk in onderhoud en – omdat de verbruikte energie puur wordt gebruikt om de pan te verhitten – energiezuiniger dan traditionele elektrische kookplaten. De keramische kookplaten van Bauknecht zijn voorzien van HiLightsnelkookzones en restwarmte-indicatoren.

Advies over Bauknecht kookplaten

Heeft u vragen over onze Bauknecht kookplaten of wilt u meer weten? Onze adviseurs geven u graag advies en helpen u kiezen voor een kookplaat die perfect past bij uw keukenwensen. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom van Keukenmaxx.

 

Meer lezen over Bauknecht keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten