Bauknecht afzuigkappen

Met de juiste apparatuur in uw keuken kunt uoptimaal genieten. Een afzuigkap zorgt ervoor dat keukenluchtjes die vrijkomen tijdens het koken snel en efficiënt afgevoerd worden. Keukenmaxx biedt een breed assortiment afzuigkappen van het toonaangevende merk Bauknecht. Met diverse typen Bauknecht afzuigkappen, waaronder ingebouwde en losse afzuigkappen, is er voor iedere keuken en keukenwens passende oplossing. Onze adviseurs helpen u graag om een keuze te maken.

 

Diverse designs Bauknecht afzuigkappen

Wanneer u op zoek bent naar een afzuigkap wilt u vanzelfsprekend een model dat zijn werk goed doet. Dit is gegarandeerd bij alle Bauknecht afzuigkappen het geval. Maar ook voor wat betreft het uiterlijk van de afzuigkap biedt Bauknecht heel veel keuze. Kies voor een opvallend design of juist een mooi weggewerkte afzuigkap. En welk design heeft uw voorkeur? Zo wordt een noodzakelijk kwaad een innovatief snufje met allure!

 

Typen Bauknecht afzuigkappen

Wanneer u op zoek bent naar een afzuigkap van Bauknecht bent u bij Keukenmaxx aan het juiste adres. Ons assortiment omvat afzuig-inbouwunits, eilandafzuigkappen, geïntegreerde afzuigkappen, onderbouw afzuigkappen, vlakschermafzuigkappen en wandschouwafzuigkappen.

 

Inbouwunit afzuigkap
Een inbouwunit is zoals de naam al aangeeft ingebouwd in de keuken. Dit type Bauknecht afzuigkap wordt bijvoorbeeld weggewerkt in een houten koof of gestuukte schouw. Hierdoor creëert u extra ruimte en wordt het zicht in een eilandkeuken niet beperkt. Zowel in een wandkeuken als een eilandkeuken is de inbouwunit een mogelijkheid.

Eiland afzuigkap
De eiland afzuigkappen van Bauknecht hebben een aantrekkelijk design en zijn hierdoor het middelpunt in uw keuken. Zowel in een wandkeuken als een eilandkeuken is de eiland afzuigkap een mogelijkheid.

Geïntegreerde afzuigkap
De geïntegreerde afzuigkappen van Bauknecht zijn volledig te integreren in uw keuken. Dit type afzuigkap wordt voorzien van hetzelfde front als de keukenkastjes en is hierdoor onzichtbaar.

Onderbouw afzuigkap
De onderbouw afzuigkap is een platte Bauknecht afzuigkap die onder een bovenkast of vrij aan de muur kan worden geplaatst. Hierdoor bespaart u ruimte, terwijl u wel profiteert van een krachtige afzuiging.

Vlakscherm afzuigkap
De vlakscherm afzuigkap is een vlakke, uitschuifbare afzuigkap die u onzichtbaar kunt laten inbouwen in de bovenkast. Wanneer het apparaat uitgeschakeld is, is alleen een smalle, roestvrijstalen strook zichtbaar.

Wandschouw afzuigkap
De wandschouw afzuigkappen van Bauknecht combineren een mooi design met perfecte zuigkracht. Dit type afzuigkap kan worden ingebouwd tussen twee bovenkasten of vrij tegen de wand worden geplaatst.

Advies over Bauknecht afzuigkappen

Wilt u meer weten over de afzuigkappen die Keukenmaxx aanbiedt? Wij vertellen u graag meer over de afzuigkappen van Bauknecht en van onze andere merken. Neem contact op met Keukenmaxx of breng een bezoek aan onze showroom.

 

Meer lezen over Bauknecht keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten