KitchenAid afzuigkappen

De afzuigkap is onmisbaar wanneer u de verspreiding van keukenluchtjes wilt voorkomen. U hoeft vanzelfsprekend niet meer te ruiken wat u twee dagen geleden gegeten heeft! Afzuigkappen zijn niet alleen handig voor het afvoeren van deze geuren, ze kunnen ook nog een eens echte blikvanger in uw keuken zijn. KitchenAid staat bekend om zijn iconische designs, en heeft dit zeker ook doorgevoerd in haar afzuigkappen.

Downdraft afzuigkap

De Downdraft-afzuigkap is op dit moment een opkomende trend. Downdraft afzuigkappen bevinden zich achter de kookplaat, en verdwijnen automatisch in het aanrechtblad wanneer ze niet gebruikt worden. Een mooi stukje technologie, en daardoor ook een echte musthave waarmee u hoge ogen gooit bij vrienden en familie. En omdat een Downdraft model nog dichter bij de kookplaat zit, worden de ongewenste luchtjes nog eerder afgevoerd. Niet alleen mooi dus, maar ook nog eens erg handig.

Wandafzuigkap

Het traditionele model: de wandafzuigkap. Zelfs dit bekende model verandert bij KitchenAid in een plaatje. Dankzij de Easy-Clean coating blijft het roestvrijstaal van de afzuigkappen vrij van vingerafdrukken. Dat scheelt weer een hoop schoonmaakwerk! De afzuigkappen hebben een opvallend sierlijk uiterlijk en beschikken over drie verschillende standen. En baalt u ook altijd zo van de herrie die afzuigkappen produceren? De KitchenAid afzuigkappen zijn opvallend stil. Het zal u verbazen!

Eilandafzuigkap

Bent u de gelukkige eigenaar van zo’n prachtig kookeiland? Dan is een speciale afzuigkap natuurlijk ook noodzaak. Ook die speciale modellen vindt u bij KitchenAid. De eilandafzuigkap is een echte blikvanger in uw keuken, met zijn roestvrijstalen afwerking en slank uiterlijk. Roestvrijstaal wordt snel vies? Niet bij KitchenAid. De speciale coating zorgt ervoor dat de afzuigkap vingerafdruk-vrij blijft. Ook deze modellen zijn voorzien van 3 verschillende standen. Last van het harde geruis van de afzuigkap heeft u bij KitchenAid niet meer. Alle modellen zijn namelijk indrukwekkend stil.

Meer weten over KitchenAid afzuigkappen?

Ontvangt u graag meer informatie over de KitchenAid afzuigkappen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wilt u de afzuigkappen eens in het echte komen bekijken, in bijvoorbeeld een echte keukenopstelling? Kom dan vooral eens langs in onze showroom!

Meer lezen over KitchenAid keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten