Gaggenau ovens & magnetrons

Ovens kunnen worden gebruikt om pizza’s en taarten te bakken, maar ook om op een gezonde manier vlees, vis, groente en aardappelen klaar te maken. Veel mensen kunnen de oven niet meer wegdenken uit hun keuken. En ook Keukenmaxx vindt: een oven is een echte keukenmusthave! Keukenmaxx heeft een groot assortiment ovens van verschillende toonaangevende merken, waaronder het A-merk Gaggenau. Gaggenau ovens combineren een prachtig, tijdloos design met luxe en veel gebruiksgemak. Er is vast en zeker een Gaggenau oven die voldoet aan uw wensen en eisen!

Gaggenau ovens

De collectie keukenapparatuur van Keukenmaxx omvat verschillende Gaggenau ovens. Omdat de bakovens behoren tot verschillende series keukenapparatuur, kunt u ze gemakkelijk combineren met andere keukenapparatuur. Al uw apparaten zijn dan uitgevoerd in hetzelfde design. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt ook voor een rustig keukenbeeld. Er zijn Gaggenau ovens in verschillende formaten en zelfs ook een dubbele bakoven. Met een Gaggenau oven heeft u keuze uit negen verwarmingsmethoden, elektronische temperatuurregeling van 30 tot 300 graden Celsius en diverse accessoires, zoals een pizzasteen. Hierdoor geniet u van volop bakcomfort.

Gaggenau stoomovens

Ze zijn een trend in keukenland: stoomovens. In dit type oven bereidt u voedsel met behulp van stoom. Dit zorgt ervoor dat de smaken, vitamines en sappen optimaal behouden blijven. Stomen is gezond, lekker en veilig. In het assortiment van Gaggenau vindt u zowel stoomovens als combi-stoomovens, die de voordelen en functionaliteiten van een traditionele oven combineren met die van een traditionele oven. In combi-stoomovens kunnen vijf vochtigheidsniveaus gecombineerd worden met temperaturen tot 230 graden Celsius. Hierdoor zijn alle manieren van koken mogelijk: van stomen en bakken tot garen en stoven, maar ook grillen en gratineren. Er zijn Gaggenau (combi)stoomovens in verschillende formaten in een zwarte of roestvrijstalen uitvoering.

Gaggenau magnetrons

Naast een oven is een magnetron handig om bijvoorbeeld een maaltijd op te warmen, popcorn te maken of voedingswaren te ontdooien. Gaggenau biedt diverse (combi)magnetrons in de kleuren zwart en roestvrijstaal. De combimagnetrons kunnen ook gebruikt worden als grill- of bakoven. De (combi)magnetrons van Gaggenau behoren tot de keukenapparatuurseries 200 en 400. U kunt ze goed combineren met de andere inbouwapparatuur uit deze series. Zo is al uw keukenapparatuur uitgevoerd in dezelfde stijl en creëert u een rustig keukenbeeld.

Gaggenau warmhoudladen

Tot slot omvat het assortiment van Gaggenau diverse warmhoudladen, waarmee u bijvoorbeeld borden op kunt warmen of maaltijden op de juiste temperatuur kunt houden. Er zijn verschillende formaten warmhoudladen verkrijgbaar in de kleuren zwart en roestvrijstaal. Omdat de warmhoudladen allen behoren tot een serie keukenapparatuur, kunt u ze perfect combineren met de ovens, magnetrons en andere apparatuur van Gaggenau.

Gaggenau kookplaten

Gaggenau kookplaten

Kookt u graag op inductie? Of houdt u het liever bij het oude maar vertrouwde gasfornuis? Wat uw kookwensen ook zijn, bij Gaggenau bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier ons hele aanbod Gaggenau kookplaten.

Gaggenau ovens & magnetrons

Gaggenau ovens & magnetrons

Tot het bakken en braden assortiment van Gaggenau behoren onder andere ovens, stoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Bekijk hier alle ovens en magnetrons van Gaggenau.

Gaggenau afzuigkappen

Gaggenau afzuigkappen

Met een Gaggenau afzuigkap bent u verzekerd van 100% afzuiging van uw kookdampen. Hierin zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals een wand-, plafond of inbouw afzuigkap. Bekijk hier het hele assortiment.

Gaggenau vaatwassers

Gaggenau vaatwassers

Met een Gaggenau vaatwasser bent u verzekerd van 100% schone vaat. De apparaten zijn voorzien van diverse innovatieve functies die het wassen van de vaat erg makkelijk en effectief maken.

Advies over Gaggenau ovens en magnetrons

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ovens, stoomovens, magnetrons of warmhoudladen van Gaggenau? De ervaren medewerkers van KEUKENMAXXKeukens helpen u graag verder. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden en u adviseren. Breng een bezoek aan onze showroom!

Terug
Sluiten