Gaggenau vaatwassers

Na het eten wilt u graag zo snel mogelijk lekker neer kunnen ploffen op de bank. Met een vaatwasser in de keuken wordt dit ideaal werkelijkheid. U hoeft nooit meer af te wassen en gedurende de dag kunt u de vieze vaat verzamelen in de vaatwasser. Bij Keukenmaxx vindt u een breed assortiment vaatwassers van verschillende topmerken. Eén van deze merken is Gaggenau: een merk dat voor wat betreft design én kwaliteit streeft naar het allerbeste. Binnen het assortiment Gaggenau vaatwassers vindt u vast en zeker een vaatwasser die past bij uw wensen en levensstijl. Gaggenau biedt de keuze uit diverse vaatwassers, die stuk voor stuk naadloos geïntegreerd kunnen worden in uw keuken. Dit houdt in dat we de vaatwassers kunnen voorzien van hetzelfde front als de overige keukenkastjes. Het apparaat past hierdoor perfect binnen uw keuken. Gaggenau biedt twee soorten afwasautomaten aan, namelijk volledig integreerbare vaatwassers en integreerbare vaatwassers.

Geïntegreerde vaatwassers

Geïntegreerde vaatwassers worden ingebouwd in uw keuken. Omdat ze meestal voorzien worden van hetzelfde front als de andere keukenkastjes, passen ze perfect bij de stijl van de keuken. (Een deel van) het bedieningspaneel van geïntegreerde vaatwassers bevindt zich aan de voorzijde van de afwasmachine. Hierdoor is van buitenaf zichtbaar waar het apparaat zich bevindt.

Volledig geïntegreerde vaatwassers

Volledig geïntegreerde vaatwassers kunnen volledig geïntegreerd worden in uw keuken. Omdat de vaatwasser wordt voorzien van een front naar keuze, ziet deze er vaak net zo uit als de andere keukenkastjes. Het bedieningspaneel van de volledig geïntegreerde vaatwasser zit aan de binnenzijde en is pas te zien wanneer u deze opent. Van buitenaf is niet zichtbaar waar in de keuken de vaatwasser zich bevindt.

Gaggenau Vario vaatwassers

De Vario vaatwassers van Gaggenau zijn voorzien van de innovatieve zeoliet-technologie. Dit maakt de vaatwassers bijzonder snel en efficiënt: u kunt de duur van de programma’s voor reinigen en drogen bij een volle machine inkorten tot slechts 57 minuten of bijvoorbeeld het droogvermogen versterken. Met zes programma’s en vier opties wordt uw vaat altijd volledig schoon. Er is keuze uit de Vario vaatwassers DF461/DF460 en DI460/DI461. De DF461/DF460 is een volledig geïntegreerde vaatwasser, voorzien van een push-to-openfunctie. De DI460/DI461 is een geïntegreerde vaatwasser, verkrijgbaar met een roestvrijstalen of aluminium bedieningspaneel.

Gaggenau Power vaatwassers

De naam Power verwijst naar de capaciteiten van deze lijn Gaggenau vaatwassers. Power vaatwassers zijn efficiënt, stil en energiebesparend. Ze reinigen en drogen de afwas supersnel én supergoed. Er zijn drie Power vaatwassers, namelijk DF260/DF261, DF240/241 en DF260. Alle Power vaatwassers hebben zes spoelprogramma’s, die gecombineerd kunnen worden met twee opties: in de powermodus reinigt en droogt de machine een volle lading in slechts 59 minuten; in de intensiefmodus spoelt deze sterk vervuilde vaat in de onderkorf schoon en gaat de machine tegelijkertijd voorzichtig om met de glazen in de bovenkorf.

Gaggenau kookplaten

Gaggenau kookplaten

Kookt u graag op inductie? Of houdt u het liever bij het oude maar vertrouwde gasfornuis? Wat uw kookwensen ook zijn, bij Gaggenau bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier ons hele aanbod Gaggenau kookplaten.

Gaggenau ovens & magnetrons

Gaggenau ovens & magnetrons

Tot het bakken en braden assortiment van Gaggenau behoren onder andere ovens, stoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Bekijk hier alle ovens en magnetrons van Gaggenau.

Gaggenau afzuigkappen

Gaggenau afzuigkappen

Met een Gaggenau afzuigkap bent u verzekerd van 100% afzuiging van uw kookdampen. Hierin zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals een wand-, plafond of inbouw afzuigkap. Bekijk hier het hele assortiment.

Gaggenau vaatwassers

Gaggenau vaatwassers

Met een Gaggenau vaatwasser bent u verzekerd van 100% schone vaat. De apparaten zijn voorzien van diverse innovatieve functies die het wassen van de vaat erg makkelijk en effectief maken.

Advies over Gaggenau vaatwassers

Heeft u interesse in een Gaggenau vaatwasser? Of wilt u meer weten over andere apparatuur? De keukenadviseurs van Keukenmax geven u graag informatie, advies en kunnen eventuele vragen beantwoorden. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom.

Terug
Sluiten