Gaggenau afzuigkappen

De keuken is steeds vaker een plek waar gekookt, gegeten en geleefd wordt. Het is in dit geval belangrijk dat luchtjes die tijdens het koken vrijkomen snel en efficiënt worden afgevoerd. Door de afzuigkap! Afzuigkappen zijn niet alleen functioneel; er is ook veel mogelijk voor wat betreft het design en model. Bij Keukenmaxx vindt u voor iedere keuken en keukenwens een passende Gaggenau afzuigkap. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende afzuigkap, of juist voor een onzichtbare. Ook zijn er verschillende afmetingen waar u uit kunt kiezen; denk aan een afzuigkap met motor of een afzuigkap die wordt aangedreven door een aparte afzuiger. Deze afzuiger kan – aan de hand van uw behoeften en de constructie van het keukenmeubilair – in een andere ruimte of buiten worden geïnstalleerd. Hierdoor is de afzuigkap nog stiller.

Plafondafzuigkappen

Plafondafzuigkappen worden geïntegreerd in het plafond van de keuken. De Gaggenau plafondafzuigkappen zijn minimalistisch vormgegeven. Omdat u meerdere elementen met elkaar kunt combineren, kunt u kiezen voor een afzuigkap die perfect is afgestemd op uw individuele behoeften en wensen.

Tafelafzuigkappen

Tafelafzuigkappen zuigen kookdampen af waar ze ontstaan: direct bij het kookveld. Dit type afzuigkap is bijzonder effectief en bijvoorbeeld geschikt voor grotere ruimtes en kookeilanden. De opstelling achter het kookveld zorgt ervoor dat de volledige werkruimte boven het kookveld vrij blijft.

Werkbladafzuigkappen

Werkbladafzuigkappen worden direct naast de kookplaat in het werkblad ingebouwd. Kookdampen worden daardoor afgezogen nog voordat ze kunnen opstijgen. Dit type afzuigkap is vrijwel onzichtbaar en tegelijkertijd supereffectief.

Eilandafzuigkappen

De eilandafzuigkap is een echte blikvanger in de keuken. Eilandafzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende mooie designs. De kap zuigt de lucht direct boven het kookveld af. Er zijn zowel roestvrijstalen als aluminium Gaggenau afzuigkappen mogelijk.

Wandafzuigkappen

Ook een wandafzuigkap is een echte blikvanger in uw keuken. Dit type afzuigkap is bijvoorbeeld een goede oplossing in kleinere keukens. Gaggenau biedt roestvrijstalen en aluminium afzuigkappen aan.

Platschermafzuigkappen

Een van de innovaties die Gaggenau op het gebied van afzuigen heeft ontwikkeld, is de kap met het vlakke scherm. Dit type afzuigkap bespaart ruimte omdat de afzuigkap in de bovenkast wordt gemonteerd en alleen wordt uitgetrokken wanneer hij wordt gebruikt. Een compacte oplossing!

Gaggenau kookplaten

Gaggenau kookplaten

Kookt u graag op inductie? Of houdt u het liever bij het oude maar vertrouwde gasfornuis? Wat uw kookwensen ook zijn, bij Gaggenau bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier ons hele aanbod Gaggenau kookplaten.

Gaggenau ovens & magnetrons

Gaggenau ovens & magnetrons

Tot het bakken en braden assortiment van Gaggenau behoren onder andere ovens, stoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Bekijk hier alle ovens en magnetrons van Gaggenau.

Gaggenau afzuigkappen

Gaggenau afzuigkappen

Met een Gaggenau afzuigkap bent u verzekerd van 100% afzuiging van uw kookdampen. Hierin zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals een wand-, plafond of inbouw afzuigkap. Bekijk hier het hele assortiment.

Gaggenau vaatwassers

Gaggenau vaatwassers

Met een Gaggenau vaatwasser bent u verzekerd van 100% schone vaat. De apparaten zijn voorzien van diverse innovatieve functies die het wassen van de vaat erg makkelijk en effectief maken.

Advies over Gaggenau afzuigkappen

Wilt u meer weten over de afzuigkappen van Gaggenau? Of bent u benieuwd naar andere Gaggenau apparatuur of de apparatuur van onze andere merken? Neem dan contact op met Keukenmaxx of breng een bezoek aan onze showroom.

Terug
Sluiten