KitchenAid kookplaten

Op zoek naar een kookplaat van de hoogste kwaliteit? Kijk dan zeker naar KitchenAid. Kitchenaid maakt al hun apparaten in samenwerking met chefkoks. Zo zorgen ze voor een hoog gebruiksgemak, terwijl professionaliteit ook hoog in het vaandel blijft staan.

Soorten KitchenAid kookplaten

Welke soort kookplaat u ook kiest, bij KitchenAid weet u zeker dat u er de lekkerste gerechten mee kunt bereiden. Stuk voor stuk met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. KitchenAid verkoopt vier soorten kookplaten: gas, inductie, ‘Domino’ voor de consument met weinig ruimte en ‘Step’ voor de consument die wil genieten van het beste van twee werelden. Welke kookplaat u ook kiest, u bent verzekerd van het hoogste gebruiksgemak en een prachtig design.

Gas

Gas blijft de meest gebruikte soort kookplaat. Het grootste voordeel: de temperatuur is heel precies te regelen. De kookplaten van KitchenAid zijn extra krachtig, zodat ze zelfs de meest veeleisende gerechten kunnen bereiden. Denk bijvoorbeeld aan wokken! Veel van de gaskookplaten hebben dan ook een professionele wokbrander. Ideaal voor liefhebbers van de Aziatische keuken! Ook het design van de kookplaten is –zoals we van KitchenAid gewend zijn – prachtig. Afgewerkt met roestvrijstaal, wat het geheel een moderne look geeft.

Inductie

Inductie wordt steeds meer gebruikt. Niet zo gek, want inductieplaten worden steeds beter. KitchenAid produceert deze kookplaten in samenwerking met chefkoks, waardoor ze aan de hoogste eisen voldoen. De inductiewarmte verwarmt uw pan rechtsreeks, waardoor de warmte erg efficiënt gebruikt wordt. Daarnaast is het gebruik van inductiewarmte natuurlijk veel veiliger dan het gebruik van open vuur. De kookplaten van KitchenAid gaan nog een stapje verder: zij zijn zelfs voorzien van slimme functies als een pauzeknop en de bakplaatoptie. Zo kunt u uw creativiteit echt de vrije loop laten gaan!

Step

Voor degene die niet kunnen kiezen heeft KitchenAid ‘Step’ ontwikkeld: een combinatie tussen een gas- en inductiekookplaat. Uniek in zijn vorm, en ideaal voor alle bereidingen. Zo kunt u uw gerechten bereiden op de gaskookplaat, en vervolgens warm houden op de inductieplaat, die daar ideaal voor is.

Domino

Domino: de naam spreekt eigenlijk voor zich. Dit is een smalle kookplaat, in de vorm van een dominosteen. Erg geschikt wanneer u weinig ruimte heeft voor een kookplaat, maar wel de beste kwaliteit apparatuur wilt hebben. De meeste smalle kookplaten zijn elektrische apparaten van camping-kwaliteit. KitchenAid maakt daar korte metten mee. Met de grootste professionaliteit ontworpen, zodat ook de gepassioneerde thuiskok op graag op een tweepits kookplaat kookt. Een Domino kookplaat kan ook ideaal zijn wanneer u al veel gebruik maakt van een stoomoven. De kookplaat is dan wellicht een beetje overbodig geworden. Twee pitten van topniveau is dan genoeg om de lekkerste maaltijden te bereiden.

Advies over KitchenAid kookplaten

Wilt u meer weten over de kookplaten van KitchenAid? Of twijfelt u welke KitchenAid kookplaat het beste aansluit op uw keukenwensen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. De experts van Keukenmaxx helpen u graag verder.

Meer lezen over KitchenAid keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten