KitchenAid | Bakken & stomen

Of u nu een cake wilt bakken, uw groente gaat stomen, of snel een maaltijd wilt opwarmen, KitchenAid heeft het geschikte apparaat voor u. KitchenAid staat bekend om haar prachtige, iconische designs. Nog een opvallend kenmerk van KitchenAid: hun apparaten worden altijd gemaakt in samenwerking met de beste chefs. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit en ultiem gebruiksgemak. KitchenAid vindt dat de thuiskok namelijk met net zoveel passie en efficiëntie moet kunnen bakken als een professionele chef!

Kitchenaid magnetrons

De magnetrons van KitchenAid zijn altijd voorzien van een combistand. Dit betekent dat u kunt toegeven aan zelfs de meest culinaire uitspatting. Of u nu wilt ontdooien, opwarmen, grillen of bakken: de combimagnetrons van KitchenAid maken dit mogelijk. Ook de populaire crispfunctie ontbreekt niet. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van het unieke Magnetron 3D systeem. Dit garandeert perfect homogeen en snel koken. Het stuk vlees wordt dus overal even lekker mals. De strakke inbouwmodellen zijn prachtig afgewerkt met roestvrijstaal en een lcd display. En houdt u niet zo van schoonmaken? Geen probleem. Dankzij het Easy to Clean systeem is de magnetron in een handomdraai schoon. Gemak met een hoofdletter G!

Kitchenaid multifunctionele ovens

Bent u op zoek naar een echte alleskunner? Dan zijn de multifunctionele ovens van KitchenAid zeker iets voor u. Deze toppers zijn voorzien van minimaal professionele 16 bakstanden, voor zowel braden, bakken en patisserie-bereidingen. Kies simpelweg de juiste stand voor bijvoorbeeld uw verse brood, en u heeft er geen omkijken meer naar. De oven gebruikt automatisch een perfect programma. Daarnaast beschikken de ovens van KitchenAid over handigheidjes zoals de snel voorverwarmen en de turbogrill, zodat de ovenfrites voortaan extra knapperig worden. Enkele ovens beschikken zelfs over een stoomfunctie. Zo hoeft u maar één apparaat aan te schaffen voor vrijwel alle bereidingen. Ook niet onbelangrijk: KitchenAid ovens zien er altijd gelikt uit, met hun strakke roestvrijstalen behuizing en lcd display.

Kitchenaid stoomovens

Waant u zich graag een echte chef? Met de stoomovens van KitchenAid is dat mogelijk. Stoomovens stijgen steeds meer in populariteit. Niet zo gek, want gerechten bereiden met een stoomoven is ongelofelijk gezond. Wanneer u voedsel kookt, verdwijnen veel vitamines en daarmee ook de lekkere smaak in het kookwater. Zonde! KitchenAid werkt al jaren samen met chefkoks om hun apparaten tot in de puntjes te perfectioneren. Zo injecteren de stoomovens via een externe boiler alleen pure stoom in de oven. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van verschillende voorgeprogrammeerde kookstanden. U hoeft dus nooit meer bang te zijn dat uw gerechten mislukken! Ook de stoomovens van KitchenAid hebben een strakke roestvrijstalen afwerking met lcd display. Ontdek ook het gemak van een KitchenAid stoomoven!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de (stoom-)ovens en magnetrons van topmerk KitchenAid? De adviseurs vertellen u er graag meer over het gebruik en de voordelen van de apparaten. Ook als u alleen benieuwd bent naar de looks of functies van KitchenAid ovens, bent u van harte welkom in onze showroom.

Meer lezen over KitchenAid keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten