KitchenAid vaatwassers

Op zoek naar een vaatwasser die is voorzien van de allernieuwste snufjes? De vaatwassers van Kitchenaid worden ontworpen in samenwerking met chefkoks, wat ervoor zorgt dat gebruiksgemak en efficiëntie erg hoog in het vaandel staan. Dankzij een slimme indeling hebben de vaatwasser bijvoorbeeld 40% meer capaciteit dan reguliere vaatwassers. De vaatwasser staat dus een stuk minder vaak aan!

Design KitchenAid vaatwassers

Alle vaatwasser van KitchenAid zijn geschikt voor volledige integratie in uw keuken. Dit betekent dat de vaatwasser absoluut geen doorn in het oog meer is. Sterker nog: KitchenAid staat bekend om haar prachtige, iconische designs. Dit ziet u onder andere terug in de roestvrijstalen afwerking met Easy Clean coating. Vieze vingers zijn zo verleden tijd. Alle knopjes van de vaatwasser zijn verborgen aan de binnenzijde. Toch zeker weten dat de vaatwasser klaar is met zijn programma? Geen probleem, de vaatwassers van KitchenAid projecteren gedurende de cyclus een oranje licht voor het apparaat. Wanneer deze uit is, is de vaatwasser klaar.

KitchenAid vaatwassers muisstil Niets zo vervelend als een vaatwasser die herrie maakt en u stoort tijdens het eten of andere activiteiten. Met de KitchenAid vaatwassers heeft u hier geen last meer van. De vaatwassers zijn zeer stil. Vervelende herrie behoort dus tot het verleden! Energieklasse A++ of hoger De vaatwasser staat bekend als een apparaat dat veel energie verbruikt. De KitchenAid vaatwassers bewijzen dat het ook anders kan. Met een energieklasse van A++ of hoger is het energieverbruik zeer gering. Zo bespaart u zeker op uw energiekosten.

Nieuwste technologieën

Baalt u er ook altijd zo van als de vaat na het wassen nog half nat is? Zo kunt u na het uitruimen alsnog alle borden en bestek met de hand gaan afdrogen. Met de vaatwassers van KitchenAid behoort dit tot het verleden. Dankzij de turbodroger is uw servies altijd droog en glanzend aan het eind van de cyclus. Daarnaast beschikken de vaatwassers over 10 verschillende wasprogramma’s. Welke soort vaat u ook heeft, met één van deze programma’s wordt de vaat gegarandeerd schoon.

Meer weten over KitchenAid vaatwassers?

Wilt u graag meer informatie over KitchenAid vaatwassers, of bent u benieuwd naar de verschillende modellen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de Keukenmaxx showroom. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over dit merk en de integratie ervan in uw (nieuwe) keuken!

Meer lezen over KitchenAid keuken apparatuur?

Vraag het gratis keukenmagazine van Keukenmaxx aan en ontvang deze binnen enkele dagen thuis of download het magazine direct.

Terug
Sluiten