Keukens op maat

Uw keukenideaalbeeld

Laten we direct met het goede nieuws beginnen. Bij Keukenmaxx hoeft u voor keukens op maat geen euro meer te betalen dan voor standaardkeukens. Voor hetzelfde budget haalt u dus nóg meer keukengemak in huis. Een uniek ontwerp, van de eerste schets tot het perfect geplaatste totaalplaatje, volledig ontwikkeld om uw keukendroom gestalte te geven. Verschillende stijlen, vele kleuren en altijd precies pas; waar wacht u nog op?

Tips voor keukens op maat

Wanneer u besluit uw eigen keukendroom tot in detail vorm te geven, zijn er verschillende belangrijke punten waar u op dient te letten. Met deze bruikbare tips van Keukenmaxx weet u zeker dat u geen enkel aspect over het hoofd ziet.

- Meten is weten; breng alle afmetingen in kaart en beslis eerst welke keukenopstelling aansluit op uw wensen
- Houd bij het maken van een indeling rekening met de werkdriekhoek en zorg voor een vloeiend samenspel tussen fornuis, spoelbak en koelkast voor optimaal keukenplezier
- De hoofdgebruiker is leidend; stem de hoogte van keukens op maat af op de persoon die het vaakst in de kookruimte te vinden is
- Deel keukenapparatuur logisch - en veilig - in. Wat is de beste plek voor bijvoorbeeld de oven of koelkast?
- Laat u niet verrassen en verzeker uzelf van voldoende opbergruimte; neem praktische kasten en slimme laden mee in uw keukenontwerp. Zorg ervoor dat u zich handig en snel kunt bewegen in keukens op maat; houd afstanden tussen de belangrijkste keukenfuncties klein
- Stap met uw eindontwerp naar een specialist en laat u uitvoerig en vakkundig adviseren om verrassingen te voorkomen.

Betaalbare klasse

Klasse hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen keukens op maat. U kiest ervoor om zelf de regie in handen te nemen, de keukenspecialist zorgt dat de kosten keurig binnen budget blijven. Maatwerkkeukens in alle mogelijke stijlen en volledig toegespitst op uw keukenwensen zijn al verkrijgbaar vanaf 5000 euro. Beslis zelf over de afmeting, inrichting en indeling van uw kookpodium en verwerk al uw specifieke, veelzijdige verlangens in een uniek, op uw huishouden geschreven keukendroom.

Verdiep u in de mogelijkheden

De aftrap van het leuke en spannende project vindt plaats bij u thuis. Voordat u naar het uiterlijk en de indeling van keukens op maat gaat kijken, is het van belang alle afmetingen duidelijk op papier te zetten. Welke keukenopstelling komt het best tot z'n recht in uw persoonlijke situatie? Past een veelzijdige L-keuken bij uw keukenbehoeften? Gaat u voor groot en kiest u voor een U-keuken? Of heeft u altijd al gedroomd van een kookeiland in de keuken? Aan u de keus! Wilt u zich eerst verdiepen in de wereld van de keukenopstellingen? Bestel dan gratis het Keukenmaxx-keukenmagazine, vol met tips, trends en inspiratie!

En nu is het aan u!

Houd bij het samenstellen van keukens op maat rekening met deze tips; zo bent u verzekerd dat uw keukendroom op papier ook in werkelijkheid aan al uw verwachtingen voldoet. En nu is het aan u! Stap in de wereld van onbeperkte mogelijkheden en sla aan het combineren. Geef een warme, landelijke keuken met innovatieve keukenapparatuur een centrale plek in uw toekomst of tover moderne keukens door het gebruik van nostalgische details om tot een leefkeuken. De keukenexperts van Keukenmaxx kunnen alle elementen en onderdelen precies op maat ontwikkelen; van een perfect afgewerkt natuurstenen werkblad en houten kastdeuren tot spoelbakken en carrouselkasten, in alle gewenste formaten!

Terug
Sluiten