Bosch afzuigkappen

Bosch staat voor innovatief en duurzaam en de keukenapparatuur wordt regelmatig als beste ge-test. Zo ook de afzuigkappen van Bosch. De Consumentenbond gaf een 7,8 als eindoordeel voor de DWB09E850 afzuigkap vanwege de goede geur- en vetverwijdering, het lage geluidsniveau en het eenvoudig reinigen van de afzuigkap.

Verschillende afzuigkappen

Keukenmaxx biedt een breed assortiment aan Bosch afzuigkappen. Allen hebben ze een mooi afgewerkt design, zijn ze energiezuinig en zeer geluidsvriendelijk. Deze pluspunten doen echter niets af aan de prestaties: de afzuigkappen van Bosch zorgen stuk voor stuk voor een frisse en geurloze keuken. Bosch heeft eilandschouwkappen, plafontunits, wandschouwkappen, afzuigkap-pen voor in een bovenkast of onderbouw afzuigkappen.

Bosch eilandafzuigkappen

De eilandkappen van Bosch zijn de perfecte oplossing voor kookeilanden. Alle varianten zijn van roestvrijstaal en doordat ze worden verkocht in verschillende designs past er altijd een Bosch ei-landafzuigkap bij uw keuken. De eilandafzuigkappen hebben een hoge afzuigcapaciteit en zijn met een geluidsproductie van 49 decibel toch stil. De halogeenverlichting zorgt voor een optimale en energiezuinige belichting van uw kookplaat.

Bosch plafondafzuigkappen

Plafondafzuigkappen van Bosch worden ingebouwd in het plafond. De afzuigkappen worden in twee varianten geleverd en zijn een zeer onopvallende keukenhulp. Niet alleen doordat een afzuigkap in het plafond amper opvalt, maar ook door hun stille karakter. Een Bosch planfondafzuig-kap heeft elektronische bediening via Tiptoetsen met digitale indicatie en een infrarood afstandsbediening.

Bosch wandafzuigkappen

Bosch wandafzuigkappen zijn zeer divers en geschikt voor uiteenlopende keukens. Een Bosch wandschouwkap bestelt u in blokdesign, ergodesign voor nog meer beweegruimte, trapeziumde-sign of een moderne ronde of kubusvorm. De keuze uit afzuigkappen wordt wellicht makkelijker wanneer u kiest voor de wandafzuigkap met randafzuiging: hiermee wordt lucht aan alle vier de randen afgezogen voor een schone en efficiënte luchtreiniging en dit zorgt voor een vetafscheiding tot 92 procent.

Afzuigkappen in een bovenkast

De Bosch afzuigkappen die in een bovenkast gemonteerd kunnen worden, vallen nauwelijks op in uw keuken doordat ze opgaan in het design. De afzuigkappen hebben stuk voor stuk een greeplijst en zijn voorzien van luxe halogeenverlichting voor een optimale en energiezuinige belichting van uw kookplaat. Op vele modellen binnen deze categorie zit ook de bekende Intensiefstand van Bosch. Deze functie zorgt voor een extra efficiënte en effectieve afzuiging van kookgeuren en -dampen en schakelt na tien minuten automatisch terug naar normaalstand.

Bosch onderbouwafzuigkappen

Onderbouwafzuigkappen worden onder een bovenkast of vrij aan de muur geplaatst. Deze com-pacte afzuigkappen van Bosch nemen weinig ruimte in. Met een onderbouwafzuigkap bent u flexi-bel in de inrichting van uw keuken. Bosch levert twee motorloze onderbouwafzuigkappen voor aansluiting op het centrale afzuigsysteem.

Advies over Bosch afzuigkappen

Wilt u meer informatie over de keukenapparatuur van Bosch of advies over de afzuigkappen die Keukenmaxx biedt? Neem contact op met Keukenmaxx of bezoek onze showroom.

Bosch kookplaten

Bosch kookplaten

Kookt u graag op inductie, keramisch, elektrisch of toch liever traditioneel op gas? Wat uw kookwensen ook zijn, Bosch voorziet u van een kookplaat waar u blij van wordt. Dankzij innovatieve toepassingen in de apparatuur ervaart u ongekend kookgemak.

Bosch vaatwassers

Bosch vaatwassers

Bosch heeft kwalitatief hoogstaande vaatwassers voor iedere keuken. Hierbij kunt u kiezen uit een volledig geïntegreerde, vrijstaande of compacte vaatwasser. Bovendien heeft u maar liefst tien jaar roestgarantie op Bosch vaatwassers.

Bosch ovens en magnetrons

Bosch ovens en magnetrons

Het bereiden van een maaltijd was nog nooit zo makkelijk dankzij Bosch ovens en magnetrons. De ovens zijn voorzien van automatische kookprogramma's, zodat u bijna niks handmatig in hoeft te voeren. Meer weten? Lees dan verder via onderstaande knop.

Bosch afzuigkappen

Bosch afzuigkappen

De Bosch afzuigkappen zijn zowel innovatief als duurzaam. Geniet van een goede geur- en vetverwijdering, laag geluidsniveau en eenvoudige reiniging van de apparatuur. Zo ervaart u optimaal gebruiksgemak tijdens het koken.

Bosch koelkasten

Bosch koelkasten

Met een koelkast van Bosch bent u verzekerd van vers voedsel. Bovendien hebben Bosch koelkasten een aantal innovatieve functies waardoor u van optimaal gebruiksgemak geniet. Lees hier meer over ons assortiment koelkasten van Bosch.

Terug
Sluiten