Bosch kookplaten

Keramisch koken, inductie koken, gas koken of elektrisch koken? Welke manier van koken dan ook het beste bij u past: bij Keukenmaxx vindt u alle varianten kookplaten van Bosch. En naast deze selectie ook nog eens de Domino-oplossingen van Bosch. Wie kiest voor een Bosch kook-plaat ontdekt comfort en gemak met een van de flexibele oplossingen.

Koken met de innovatie van Bosch

Bosch staat als merk voor innovatie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid en laat dit onder andere zien met de slimme inductiekookplaat FlexInduction. Deze kookplaat herkent automatisch de afmeting en positie van uw kook- of braadpan en wordt alleen daar waar nodig verhit. Omdat FlexInduction enkel onder de pan verwarmt, heeft u meer ruimte voor verschillende pannen op dezelfde plaat en kookt u bovendien uiterst veilig: de hitte wordt namelijk direct uitgeschakeld wanneer de pan van het oppervlakte wordt gehaald.

Bosch gas koken

De kookplanten van Bosch voor de liefhebbers van gas koken, komen in diverse varianten: glaske-ramisch, hardglas, roestvrijstaal en geëmailleerd staal. Zo is er altijd een design dat bij uw keuken past. Bosch gaskookplaten hebben vier of zes branders of zijn eventueel voorzien van een wok-brander.

Bosch inductie koken

De inductiekookplaten van Bosch worden in diverse designs geleverd, waarbij het meest innova-tieve ontwerp de FlexInduction kookplaat moet zijn. Deze inductiekookplaat van 90 centimeter is niet onderverdeeld in verschillende panruimtes, maar biedt oneindig veel flexibiliteit door kook- en braadpannen zelf te herkennen en alleen het raakoppervlak te verwarmen. Hierdoor kunt u net zo veel pannen tegelijkertijd verhitten als dat er op de Bosch inductiekookplaat passen. Inductie ko-ken met een Bosch inductiekookplaat heeft bovendien altijd als voordeel dat het snel, nauwkeurig en energiezuinig is en met de PowerBoost die op iedere inductiekookplaat aanwezig is, kookt u even lekker maar tot 50% sneller dan normaal.

Bosch keramisch koken

De kookzones van een keramische kookplaat kleuren rood zodra deze worden verwarmd, om ex-tra veiligheid te waarborgen zijn keramische kookplaten van Bosch bovendien voorzien van kin-derbeveiliging die het bedieningspaneel vergrendelen. Met de variabele kookzones bespaart u daarnaast energie en de timer met uitschakelfunctie die u op bijna iedere Bosch keramische kook-plaat vindt, maakt koken extra gemakkelijk.

Bosch elektrisch koken

Binnen het ruime aanbod van Bosch kookplaten, biedt het merk ook een elektrische kookplaat met vier krachtige, gietijzeren kookzones. Het eenvoudige model maakt elektrisch koken zeer plezierig.

Bosch domino kookplaten

Bosch domino kookplaten zijn er in alle type kookvarianten: inductie, gas, keramisch, lavagrill en friteuse. Een domino kookelement is een handige toevoeging naast uw kookplaat en zorgt voor extra kookplezier. Door een Bosch domino kookplaat te combineren met een standaard Bosch kookplaat kunt u bijvoorbeeld inductie koken en tevens wokken op gas. Kiest u voor de domino teppanyaki dan is heerlijk bakken en braden op Japanse wijze vanaf nu een standaard kooktechniek in uw huishouden.

Advies over Bosch kookplaten

De adviseurs van Keukenmaxx geven graag advies over alle Bosch kookplaten. Naast de kookplaten van Bosch levert Keukenmaxx ook kookplaten van andere merken zoals Siemens en ATAG. Wilt u meer informatie over een kookplaat of domino voor uw keuken, neem dan gerust contact met ons op.

Bosch kookplaten

Bosch kookplaten

Kookt u graag op inductie, keramisch, elektrisch of toch liever traditioneel op gas? Wat uw kookwensen ook zijn, Bosch voorziet u van een kookplaat waar u blij van wordt. Dankzij innovatieve toepassingen in de apparatuur ervaart u ongekend kookgemak.

Bosch vaatwassers

Bosch vaatwassers

Bosch heeft kwalitatief hoogstaande vaatwassers voor iedere keuken. Hierbij kunt u kiezen uit een volledig geïntegreerde, vrijstaande of compacte vaatwasser. Bovendien heeft u maar liefst tien jaar roestgarantie op Bosch vaatwassers.

Bosch ovens en magnetrons

Bosch ovens en magnetrons

Het bereiden van een maaltijd was nog nooit zo makkelijk dankzij Bosch ovens en magnetrons. De ovens zijn voorzien van automatische kookprogramma's, zodat u bijna niks handmatig in hoeft te voeren. Meer weten? Lees dan verder via onderstaande knop.

Bosch afzuigkappen

Bosch afzuigkappen

De Bosch afzuigkappen zijn zowel innovatief als duurzaam. Geniet van een goede geur- en vetverwijdering, laag geluidsniveau en eenvoudige reiniging van de apparatuur. Zo ervaart u optimaal gebruiksgemak tijdens het koken.

Bosch koelkasten

Bosch koelkasten

Met een koelkast van Bosch bent u verzekerd van vers voedsel. Bovendien hebben Bosch koelkasten een aantal innovatieve functies waardoor u van optimaal gebruiksgemak geniet. Lees hier meer over ons assortiment koelkasten van Bosch.

Terug
Sluiten