Bosch ovens & magnetrons

Koken was nooit eerder zo makkelijk dan met de Bosch ovens die zijn voorzien van automatische kookprogramma’s. Deze zorgen voor een smakelijke en gemakkelijke bereiding van maar liefst 85 voorgeprogrammeerde gerechten. Kies het programma en het gewicht en de slimme Bosch oven doet de rest. Eenmaal smakelijk gekookt in een van de Bosch ovens, dan is ook het schoonmaken kinderspel. Met de pyrolyse reinigingsfunctie maakt de oven zichzelf namelijk schoon! Gemak dient de mens, welke Bosch oven u ook kiest. Wilt u meer weten over de beste keuze voor u? Vraag advies aan de ervaren adviseurs van Keukenmaxx.

Bosch bakovens

De Bosch bakovens zijn in alle soorten en maten te bestellen met zowel klapdeur als draaideur. De Green Technology Inside waarvan de meeste bakovens van Bosch zijn voorzien, zorgen voor energiebesparing zonder dat de prestaties van de oven erop achteruit gaan. Met de gebruiksvriendelijke display, stelt u de bakoven gemakkelijk in en beschikt u over alle informatie die u nodig heeft voor de bereiding van heerlijke gerechten in de bakoven.

Bosch stoomovens

Voor delicaat stomen kiest u een Bosch stoomoven. Met de heteluchttechniek bereidt u ieder gerecht gezonder en de kerntemperatuurmeter zorgt voor een perfect braadresultaat. Bosch stoom-bakovens zijn ook in combinatie te gebruiken. Een Bosch stoomoven biedt dus optimaal gebruikersgemak.

Bosch combi-ovens en magnetrons

Het ruime Bosch assortiment biedt compacte ovens met magnetron. Beide functies verschaffen in korte tijd perfecte bakresultaten en met het uitgebreid aantal programma’s worden gerechten automatisch en met succes bereid. Een Bosch combi-oven is verkrijgbaar in diverse designs en voorzien van meerdere inschuifniveaus. De digitale display aan de buitenzijde geeft alle informatie die u nodig heeft voor de perfecte maaltijd uitgebreid weer.

Bosch magnetrons

De Bosch vrijstaande magnetrons zijn er in roestvrijstaal en zwart. Met de AutoPilot kunt u tot zeven gerechten automatisch voorprogrammeren.

Bosch warmhoudladen

Bosch gerechtenwarmers en servieswarmers zijn geschikt voor het voorverwarmen van borden, het warm houden van uw menu en het langzaam garen van gerechten. Voor een heerlijk diner heeft u aan een Bosch warmhoudlade dus de perfecte keukenhulp. Creëer één lijn in uw keuken door de warmhoudlade te combineren met een compacte inbouwoven van Bosch.

Bosch fornuizen

Met de vrijstaande fornuizen van Bosch kiest u voor elektrisch koken of gas koken. Bosch fornui-zen zijn 60 of 90 centimeter breed zodat er altijd een model is dat bij uw keuken en kookwensen past. Zowel de kookplaat als de oven voldoen aan de innovatieve gebruikersgemakken waar Bosch bekend om staat. Meer weten over de ovens, magnetrons en fornuizen van Bosch Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ovens, magnetrons, warmhoudlades of fornuizen van Bosch? De ervaren medewerkers van Keukenmaxx weten alles over deze producten. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden. De producten van Bosch liever van dichtbij bekijken? Neem een bezoek aan onze showroom!

Bosch kookplaten

Bosch kookplaten

Kookt u graag op inductie, keramisch, elektrisch of toch liever traditioneel op gas? Wat uw kookwensen ook zijn, Bosch voorziet u van een kookplaat waar u blij van wordt. Dankzij innovatieve toepassingen in de apparatuur ervaart u ongekend kookgemak.

Bosch vaatwassers

Bosch vaatwassers

Bosch heeft kwalitatief hoogstaande vaatwassers voor iedere keuken. Hierbij kunt u kiezen uit een volledig geïntegreerde, vrijstaande of compacte vaatwasser. Bovendien heeft u maar liefst tien jaar roestgarantie op Bosch vaatwassers.

Bosch ovens en magnetrons

Bosch ovens en magnetrons

Het bereiden van een maaltijd was nog nooit zo makkelijk dankzij Bosch ovens en magnetrons. De ovens zijn voorzien van automatische kookprogramma's, zodat u bijna niks handmatig in hoeft te voeren. Meer weten? Lees dan verder via onderstaande knop.

Bosch afzuigkappen

Bosch afzuigkappen

De Bosch afzuigkappen zijn zowel innovatief als duurzaam. Geniet van een goede geur- en vetverwijdering, laag geluidsniveau en eenvoudige reiniging van de apparatuur. Zo ervaart u optimaal gebruiksgemak tijdens het koken.

Bosch koelkasten

Bosch koelkasten

Met een koelkast van Bosch bent u verzekerd van vers voedsel. Bovendien hebben Bosch koelkasten een aantal innovatieve functies waardoor u van optimaal gebruiksgemak geniet. Lees hier meer over ons assortiment koelkasten van Bosch.

Terug
Sluiten