Bosch vaatwassers

Bosch biedt vaatwassers voor iedere keuken. Volledig geïntegreerd, vrijstaand of compact: de vaatwassers van Bosch zijn stuk voor stuk betrouwbaar, duurzaam en nog stiller dan het geruis van de zee. Zo realiseert u niet alleen een schoon aanrecht door alle vuile vaat direct in de ruime vaatwasser van Bosch op te bergen, maar ook sfeervolle etentjes waarbij uw vaatwasser het ge-sprek niet overstemt. Dit maakt Bosch vaatwassers uitermate geschikt voor een open keuken of leefkeuken.

Green Technology Inside

De hoogwaardige en energiezuinige Bosch vaatwassers zijn goed voor het milieu en uw energie-rekening. Met de Green Technology Inside gedachten van Bosch wordt keukenapparatuur ontwor-pen waarbij de prestaties torenhoog zijn, maar het water- en energieverbruik zeer laag. Aangezien huishoudelijke apparaten verantwoordelijk zijn voor de helft van het energieverbruik in uw huis-houden, kunnen zuinige apparaten zoals die van Bosch nogal een verschil maken.

Tien jaar roestgarantie

Bosch is zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van haar vaatwassers dat Keukenmaxx tien jaar garantie mag bieden over de Bosch vaatwassers. Standaard op alle modellen. Voor de binnenkant ontwikkelde het merk een speciale oppervlaktebehandeling en maakten ze gebruik van hoogwaardige rvs-platen. Zo wordt doorroesten van de vaatwasserkuip voorkomen.

Glanzende vaat met Bosch vaatwassers

Het afwassen van glaswerk is voor veel vaatwassers nog een uitdaging. U wilt immers geen kalk-aanslag. Bosch vaatwassers maken al het glaswerk perfect schoon en door de GlassSecure korf plaatst u ze veilig in de vaatwasser voor de beste bescherming. De GlassSecure korf van Bosch is ook als accessoire te kopen: geschikt voor alle vaatwassers met een VarioFlex korfsysteem. De Bosch vaatwasser regelt de hardheid van het water om glascorrosie tegen te gaan en het 40 gra-den glasprogramma geschikt voor gevoelig glas, porselein en gedecoreerd aardewerk zorgt voor het beste resultaat.

Als beste getest

Door de Consumentenbond, kieskeurig.nl en gebruikers van Bosch keukenapparatuur worden Bosch vaatwassers regelmatig als beste getest. In alle productlijnen heeft het merk wel een Beste Koop nominatie. De SMS69U88EU vrijstaande vaatwasser werd door de Consumentenbond ver-kozen tot Beste Koop vanwege het droogresultaat dankzij het Zeolithdroogsysteem, de informatie-ve display en het lage water- en energieverbruik. De SMV84M10EU inbouwvaatwasser werd met zijn A++ label energiezuiging bevonden door de kopers op kieskeurig.nl, daarnaast zorgden de geruisloze werking en de extra functies voor betere gebruiksresultaten voor de ‘Best Reviewd’ sta-tus.

Gebruiksvriendelijke Bosch vaatwassers

De selectie vaatwassers van Bosch zijn allemaal voorzien van gebruiksvriendelijk en zeer ruime korven. Door verstelbare bovenkorven en vervangbare accessoires kunt u voor iedere vaat de perfecte korfindeling maken. De display’s van Bosch zijn duidelijk en informatief en alle vaatwas-sers hebben een Nederlands bedieningspaneel.

Meer info over Bosch vaatwassers?

Heeft u vagen over de selectie Bosch vaatwassers van Keukenmaxx of wilt u meer informatie over alle mogelijkheden? Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op!

Bosch kookplaten

Bosch kookplaten

Kookt u graag op inductie, keramisch, elektrisch of toch liever traditioneel op gas? Wat uw kookwensen ook zijn, Bosch voorziet u van een kookplaat waar u blij van wordt. Dankzij innovatieve toepassingen in de apparatuur ervaart u ongekend kookgemak.

Bosch vaatwassers

Bosch vaatwassers

Bosch heeft kwalitatief hoogstaande vaatwassers voor iedere keuken. Hierbij kunt u kiezen uit een volledig geïntegreerde, vrijstaande of compacte vaatwasser. Bovendien heeft u maar liefst tien jaar roestgarantie op Bosch vaatwassers.

Bosch ovens en magnetrons

Bosch ovens en magnetrons

Het bereiden van een maaltijd was nog nooit zo makkelijk dankzij Bosch ovens en magnetrons. De ovens zijn voorzien van automatische kookprogramma's, zodat u bijna niks handmatig in hoeft te voeren. Meer weten? Lees dan verder via onderstaande knop.

Bosch afzuigkappen

Bosch afzuigkappen

De Bosch afzuigkappen zijn zowel innovatief als duurzaam. Geniet van een goede geur- en vetverwijdering, laag geluidsniveau en eenvoudige reiniging van de apparatuur. Zo ervaart u optimaal gebruiksgemak tijdens het koken.

Bosch koelkasten

Bosch koelkasten

Met een koelkast van Bosch bent u verzekerd van vers voedsel. Bovendien hebben Bosch koelkasten een aantal innovatieve functies waardoor u van optimaal gebruiksgemak geniet. Lees hier meer over ons assortiment koelkasten van Bosch.

Terug
Sluiten