Gaggenau kookplaten

Het is het centrale element in uw keuken: de kookplaat! Bij Keukenmaxx vindt u een breed assortiment kookplaten van diverse merken. Bijvoorbeeld kookplaten van het merk Gaggenau! Met inductie- gas- en keramische kookplaten is er altijd een kookplaat die past binnen uw keuken en keukenwensen. Bij het kiezen van een kookplaat, heeft u de keuze uit diverse verwarmingssoorten. U kunt kiezen voor een gaskookplaat, een inductiekookplaat of een keramische kookplaat van Gaggenau. Ook is er keuze uit twee series kookapparaten en uit diverse formaten Gaggenau kookplaten. Het merk biedt u hiermee volop mogelijkheden. Daar vertellen we u graag meer over!

Vario 400 serie

De serie 400 omvat inductiekookplaten en gaskookplaten, speciale apparaten voor grillen, frituren en stomen en zelfs bijpassende afzuigelementen. Alle apparaten uit de serie zijn perfect met elkaar te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een inductiekookplaat combineren met een grillplaat. Alle apparaten zijn voorzien van een stijlvolle rand van geborsteld roestvrijstaal.

Vario 200 serie

Deze serie biedt een reeks prachtige kooktoestellen op een klein oppervlak. Er is keuze uit klassieke glaskeramische kookplaten, kookplaten voor gas of inductie, speciale toestellen voor grillen, frituren en stomen, evenals bijpassende afzuigelementen. De toestellen vormen, samen met de boven gemonteerde afzuigkap van aluminium of roestvrijstaal, een harmonisch geheel.

Gaggenau gaskookplaten

De gaskookplaten van Gaggenau zijn elegant, sterk en praktisch. Wanneer u kiest voor een gaskookplaat, kiest u voor verwarming van de pan door middel van een open vlam. De temperatuur kan hierdoor hier snel en nauwkeurig geregeld worden. Gaskookplaten zijn niet voor niets favoriet bij veel topchefs. Koken op gas wordt door velen gezien als de traditionele manier van koken. Tegenwoordig wordt koken op gas ook vaak gecombineerd met inductie. Ook de Gaggenau gaskookplaten bieden deze mogelijkheid. U kunt de gaskookplaten ook aansluiten op een gasfles.

Gaggenau inductiekookplaten

Bij een inductiekookplaat brengt een elektromagnetisch veld de warmte over op de pan. Dit gebeurt nauwkeurig, met optimaal gebruik van energie en net als bij gas met een korte opwarmtijd tot koken. Omdat de diameter van de bodem van een pan wordt herkend en uitsluitend de bodem wordt verhit, gaat er geen onbenutte warmte verloren en is inductiekoken heel veilig. Op enkele kookzones kunt u met verschillende maten pannen werken. Er zijn Gaggenau inductiekookplaten van diverse formaten en met verschillende extra’s verkrijgbaar.

Glaskeramische kookplaten

Gaggenau kookvelden van glaskeramiek zijn esthetisch vormgegeven kookvelden waarop u nagenoeg alle soorten pannen kunt gebruiken. De kookzones worden verwarmd door verwarmingselementen onder het keramische glas. Als de kookplaat aanstaat, lichten de kookzones rood op. Gaggenau biedt verschillende formaten keramische kookplaten.

Gaggenau kookplaten

Gaggenau kookplaten

Kookt u graag op inductie? Of houdt u het liever bij het oude maar vertrouwde gasfornuis? Wat uw kookwensen ook zijn, bij Gaggenau bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier ons hele aanbod Gaggenau kookplaten.

Gaggenau ovens & magnetrons

Gaggenau ovens & magnetrons

Tot het bakken en braden assortiment van Gaggenau behoren onder andere ovens, stoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Bekijk hier alle ovens en magnetrons van Gaggenau.

Gaggenau afzuigkappen

Gaggenau afzuigkappen

Met een Gaggenau afzuigkap bent u verzekerd van 100% afzuiging van uw kookdampen. Hierin zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals een wand-, plafond of inbouw afzuigkap. Bekijk hier het hele assortiment.

Gaggenau vaatwassers

Gaggenau vaatwassers

Met een Gaggenau vaatwasser bent u verzekerd van 100% schone vaat. De apparaten zijn voorzien van diverse innovatieve functies die het wassen van de vaat erg makkelijk en effectief maken.

Advies over Gaggenau kookplaten

De adviseurs van Keukenmaxx zijn experts op het gebied van Gaggenau kookplaten. Wilt u meer weten over de kookplaten van Gaggenau? Of twijfelt u welke Gaggenau kookplaat het best aansluit bij uw keukenwensen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Terug
Sluiten