AEG afzuigkappen: krachtige en stille efficiëntie

AEG afzuigkappen kenmerken zich door de krachtige afzuiging in combinatie met een geruisloze werking. Dampen en geurtjes krijgen geen kans zich te verspreiden door de keuken. Een afzuigkap van AEG zorgt ervoor dat de lucht in uw keuken altijd schoon, fris en helder is. Naast de functionaliteit, blinken deze afzuigkappen uit in design dankzij de stijlvolle en intuïtieve vormgeving. Nieuwsgierig naar AEG afzuigkappen? Keukenmaxx vertelt u er meer over!

Technische perfectie in AEG afzuigkappen

Bij de afzuigkappen van AEG is aan alles gedacht. In de basis zorgen deze afzuigkappen voor een perfect schone en frisse lucht in uw keuken. Daarbij zijn de apparaten voorzien van intelligente filters, waardoor zich geen vet ophoopt in het mechanisme. Kookgeuren- en dampen worden zo zonder moeite weg gefilterd en schoonmaken is een snel geklaarde klus. Dit alles gebeurt vrijwel geruisloos. Om het u nog gemakkelijker te maken, heeft AEG ook handsfree afzuigkappen. Deze afzuigkappen zijn voorzien van de innovatieve Hob2Hood-functie, waarbij uw kookplaat en afzuigkap met elkaar communiceren. Uw kookactiviteit bepaalt de ventilatorsnelheid van de afzuiging door middel van een infraroodverbinding. Zo kunt u zich volledig concentreren op het bereiden van een heerlijk gerecht.

Vind de afzuigkap die past bij uw keuken

AEG afzuigkappen zijn in allerlei modellen verkrijgbaar, zodat u altijd een exemplaar naar wens vindt. Zo kunt u gaan voor een traditionele onderbouwafzuigkap, die zich onder de bovenkast bevindt en eenvoudig te integreren is met uw keukeninterieur. Heeft u liever een strakke look in uw keuken? Ga dan voor een geïntegreerde variant of een vlakschermafzuigkap. Ook een plafondunit is een goede optie wanneer u de afzuigkap niet prominent in het zicht wilt hebben. Bovendien zorgt het voor meer bewegingsvrijheid rondom het kookgedeelte in uw keuken. Voor eilandkeukens heeft AEG ook diverse eilandschouwkappen die de kers op de taart van uw kookeiland zijn. 

Bezoek onze showroom

Wilt u de afzuigkappen van AEG met eigen ogen aanschouwen? Bezoek dan een van onze showrooms. Hier staan tevens onze keukenprofessionals voor u klaar om u te voorzien van een passend advies en uw wensen geheel vrijblijvend in kaart te brengen. 

AEG vaatwasser

AEG vaatwasser

AEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van AEG vaatwassers.

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen zorgen voor een schone en frisse lucht in uw keuken. Dat doen ze op een krachtige en geruisloze manier dankzij moderne technieken. Ervaar de beste resultaten en geniet van optimaal gebruiksgemak met een AEG afzuigkap. 

AEG ovens

AEG ovens

AEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over de voordelen van AEG ovens.

AEG kookplaten

AEG kookplaten

AEG heeft een breed aanbod aan kookplaten. Lees hier meer over de voordelen van AEG kookplaten.

AEG koelkasten

AEG koelkasten

AEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van AEG koelkasten.

Terug
Sluiten