AEG koelkasten

Met een AEG koelkast heeft u altijd voldoende ruimte om al uw verse ingrediënten op de juist gekoelde temperatuur te bewaren. Bij Keukenmaxx kiest u uit diverse modellen in het uitgebreide aanbod. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een model dat perfect bij u en uw keuken past. Wilt u meer weten over de koelkasten van AEG? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de koelkasten van dit A-merk bij Keukenmaxx.

Verse ingrediënten voor een heerlijke maaltijd

Met verse ingrediënten worden uw gerechten smaakvoller en voedzamer. Dat weet AEG als geen ander en daarom zijn de koelkasten van dit merk geheel gericht op de perfecte koeling van uw producten. Dankzij de nauwkeurig in te stellen temperatuur blijven uw producten altijd op de gewenste temperatuur. U kunt de producten hierdoor niet alleen langer bewaren, maar ook de smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier optimaal behouden. Dankzij de ruime indeling kunt u bovendien extra veel kwijt in een koelkast van AEG.

Koelvriescombinatie: handig en ruimtebesparend

Heeft u weinig ruimte in de keuken? Dan kan een koelvriescombinatie de perfecte oplossing bieden. Dankzij deze handige combinatie heeft u een koelkast met vriesvak. Hierdoor hoeft u geen losse vriezer in de keuken te plaatsen. Zo heeft u altijd uw gekoelde en bevroren producten direct bij de hand. Uw ingrediënten blijven gegarandeerd langer vers dankzij de perfect gekoelde omstandigheden. Daarnaast zijn er ook modellen met speciale ‘Zero Degree’-vakken. De vochtigheidsgraad en temperatuur van deze vakken kan worden aangepast, zodat u de perfecte omstandigheden voor bepaalde ingrediënten creëert.

Breng een bezoek aan een van de showrooms

Wilt u de koelkasten en andere keukenapparatuur van AEG met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van de Keukenmaxx showrooms. Hier kunt u diverse keukenapparatuur op uw gemak met elkaar vergelijken. Bovendien staan onze vakkundige adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Klik hier voor een overzicht van alle showrooms in heel Nederland.

AEG vaatwasser

AEG vaatwasser

AEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van AEG vaatwassers.

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen zorgen voor een schone en frisse lucht in uw keuken. Dat doen ze op een krachtige en geruisloze manier dankzij moderne technieken. Ervaar de beste resultaten en geniet van optimaal gebruiksgemak met een AEG afzuigkap. 

AEG ovens

AEG ovens

AEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over de voordelen van AEG ovens.

AEG kookplaten

AEG kookplaten

AEG heeft een breed aanbod aan kookplaten. Lees hier meer over de voordelen van AEG kookplaten.

AEG koelkasten

AEG koelkasten

AEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van AEG koelkasten.

Terug
Sluiten