AEG ovens: geschikt voor alle bereidingen

Met een AEG oven kunt u bakken, grillen en braden. Dankzij de multifunctionele oven zet u altijd de heerlijkste gerechten op tafel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met een oven van het bekende keukenmerk AEG? Lees dan snel verder voor meer informatie.

De multifunctionele ovens van AEG

De stijlvolle ovens van AEG maken koken nog leuker. Door het grote aantal functies zet u iedere dag weer een nieuwe, smaakvolle maaltijd op tafel. Dat doet u met het grootste gemak, want de oven doet het meeste werk voor u. Met behulp van de voedingssensor bereidt u uw vlees, vis en groenten precies zoals u dat wil. Bovendien zorgt de responsieve Command-bedieningsknop ervoor dat u de oven precies naar wens instelt. De tijd, het gewenste programma of de temperatuur stelt u in een handomdraai in. Dankzij de nauwkeurige aanpassingen die u via het LCD-kleurendisplay doet, heeft u altijd de volledige controle over de bereiding van uw gerecht. Naderhand reinigt de oven zich geheel zelf, waardoor u alleen een doekje door de oven hoeft te halen om de laatste restjes op te vegen.

De voordelen van een combi-stoomoven

Overweegt u een stoomoven? Dan is de combi-stoomoven van AEG een goede keuze voor u. Met deze oven kunt namelijk veel meer dan alleen stomen. U bereidt gemakkelijk een gehele maaltijd met een stoomoven. Vis en groenten behouden de heerlijke smaak en voedingsstoffen. Dit is dan ook het bekendste voordeel van een stoomoven: de bereiding door middel van stoom zorgt voor een gezonde, voedzame én smaakvolle maaltijd. Bovendien bereidt u uw gerecht met grote precisie, omdat u de exacte temperatuur instelt voor een perfecte garing. Daarnaast kunt u de combi-stoomoven gebruiken om te verwarmen, ontdooien, pocheren, grillen en nog veel meer.

Breng een bezoek aan een van de showrooms

Wilt u de ovens en andere keukenapparatuur van AEG met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van de Keukenmaxx showrooms. Hier kunt u diverse keukenapparatuur op uw gemak met elkaar vergelijken. Bovendien staan onze vakkundige adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Klik hier voor een overzicht van alle showrooms in heel Nederland.

AEG vaatwasser

AEG vaatwasser

AEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van AEG vaatwassers.

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen zorgen voor een schone en frisse lucht in uw keuken. Dat doen ze op een krachtige en geruisloze manier dankzij moderne technieken. Ervaar de beste resultaten en geniet van optimaal gebruiksgemak met een AEG afzuigkap. 

AEG ovens

AEG ovens

AEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over de voordelen van AEG ovens.

AEG kookplaten

AEG kookplaten

AEG heeft een breed aanbod aan kookplaten. Lees hier meer over de voordelen van AEG kookplaten.

AEG koelkasten

AEG koelkasten

AEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van AEG koelkasten.

Terug
Sluiten