AEG kookplaten

Met de kookplaten van AEG bent u verzekerd van een prettige en eenvoudige kookervaring. Of u nu gaat voor een gas- of een inductiekookplaat, alle kookplaten van AEG zijn veilig en makkelijk schoon te maken. Bovendien zijn de kookplaten erg energiezuinig, omdat er haast geen warmte verloren gaat. 

Een kookplaat voor iedere wens

De kookplaten van AEG komen in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een past bij uw wensen en keukeninterieur. De AEG-gaskookplaat zorgt ervoor dat uw eten binnen een mum van tijd op temperatuur en smaak is. De branders in deze kookplaat verwarmen 20% zo snel als die van een doorsnee gaskookplaat. De inductiekookplaten van AEG bieden vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van koken. Zo wordt de warmtezone geheel automatisch aangepast naar de vorm en grootte van uw pan. De elektrische kookplaten zorgen ervoor dat u het kookproces geheel onder controle houdt door middel van de snelle aanraakbediening. Alle kookplaten zijn voorzien van een stijlvol design dat in vrijwel elk keukeninterieur goed tot zijn recht komt. 

Unieke eigenschappen van AEG kookplaten

AEG staat bekend om zijn vernieuwende technologieën, wat terug te zien is in de verschillende kookplaten. De Hob2hood van AEG bestaat bijvoorbeeld uit een kookplaat met een afzuigkap. De kookplaat activeert draadloos en automatisch de afzuigkap. De kracht van de afzuiging wordt bepaald door het gerecht wat u aan het bereiden bent. Hierdoor wordt koken nog eenvoudiger en is de keuken altijd dampvrij en fris. De elektrische kookplaten worden extra snel verwarmd door de Automax functie, waardoor u gelijk aan de slag kunt met koken. Met AEG kookplaten deelt u zelf de ruimte voor uw pannen in, geheel naar uw behoefte. 

Breng een bezoek aan een van de showrooms

Wilt u de kookplaten van AEG met eigen ogen bewonderen? Breng dan een bezoekje aan één van onze showrooms. U bekijkt hier de verschillende kookplaten in diverse opstellingen. Onze ervaren adviseurs beantwoorden bovendien met plezier al uw vragen en voorzien u graag van advies.

AEG vaatwasser

AEG vaatwasser

AEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van AEG vaatwassers.

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen zorgen voor een schone en frisse lucht in uw keuken. Dat doen ze op een krachtige en geruisloze manier dankzij moderne technieken. Ervaar de beste resultaten en geniet van optimaal gebruiksgemak met een AEG afzuigkap. 

AEG ovens

AEG ovens

AEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over de voordelen van AEG ovens.

AEG kookplaten

AEG kookplaten

AEG heeft een breed aanbod aan kookplaten. Lees hier meer over de voordelen van AEG kookplaten.

AEG koelkasten

AEG koelkasten

AEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van AEG koelkasten.

Terug
Sluiten