AEG vaatwassers

Bij AEG bent u verzekerd van een vaatwasser voor iedere keuken. Dankzij het diverse assortiment vindt u altijd een vaatwasser die aan uw wens voldoet. U bent gegarandeerd van een schone vaat en met het stijlvolle design van iedere vaatwassers sluit het naadloos aan in uw keuken. De vaatwassers kennen verschillende functies. Benieuwd naar de vaatwassers van AEG? Lees hier verder. 

Inbouw vaatwassers van AEG

De inbouw vaatwassers van AEG sluiten naadloos aan in uw keuken dankzij het stijlvolle design. Als u kiest voor een volledig geïntegreerde vaatwasser bevindt de bediening zich aan de binnenkant van de vaatwasser. Hierdoor blijft de buitenkant van de AEG vaatwasser strak ogen en past het perfect in een moderne keuken. Wilt u liever de bediening aan de buitenzijde van uw vaatwasser? Kies dan een semi-geïntegreerde vaatwasser. Daarnaast heeft u keuze uit een slimline inbouw vaatwasser als u een smallere vaatwasser wilt. 

AEG vrijstaande vaatwassers

Wilt u uw vaatwasser los hebben staan van uw keuken? Ga dan voor een vrijstaande vaatwasser van AEG. Hierbij bevinden de bedieningsknoppen zich aan de buitenzijde van de vaatwasser waardoor u gemakkelijk en snel uw vaatwasser kunt instellen. Met de verschillende functies kunt u kiezen uit diverse programma’s en krijgt u gegarandeerd een schone vaat.

Verschillende functies

De vaatwassers van AEG beschikken over verschillende functies. Wilt u graag meer comfort tijdens het in- en uitruimen van uw vaatwasser? Ga dan voor een vaatwasser met ComfortLift. Hiermee wordt de onderste mand op een behoedzame manier naar boven gehaald zodat u minder hoeft te bukken. Wilt u een apart rek voor uw bestek? Ook dat kan bij AEG. Met de ComfortRails weet u zeker dat het rek op een soepele manier gebruikt kan worden zonder dat uw vaat eronder lijdt. Heeft u een vaat vol delicaat glaswerk? Het speciale programma voor glaswerk zorgt ervoor dat uw glaswerk er glanzend en onbeschadigd uit komt. Voor reguliere vaat kunt u er ook voor kiezen het programma te halveren zodat u water en energie bespaart zonder dat het ten koste gaat van het reinigingsvermogen.

Maak een afspraak

Wilt u de AEG vaatwassers graag in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak bij een van onze vestigingen. Onze adviseurs geven u graag deskundig advies en beantwoorden al uw vragen.

AEG vaatwasser

AEG vaatwasser

AEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van AEG vaatwassers.

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen

AEG afzuigkappen zorgen voor een schone en frisse lucht in uw keuken. Dat doen ze op een krachtige en geruisloze manier dankzij moderne technieken. Ervaar de beste resultaten en geniet van optimaal gebruiksgemak met een AEG afzuigkap. 

AEG ovens

AEG ovens

AEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over de voordelen van AEG ovens.

AEG kookplaten

AEG kookplaten

AEG heeft een breed aanbod aan kookplaten. Lees hier meer over de voordelen van AEG kookplaten.

AEG koelkasten

AEG koelkasten

AEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van AEG koelkasten.

Terug
Sluiten