Gasfornuizen

Gasfornuizen

Gasfornuizen zijn erg praktisch en dankzij het moderne jasje waar ze steeds vaker in worden gestoken ook voorzien van een smaakvol design. Keukenmaxx heeft diverse gasfornuizen in haar assortiment, die allemaal als doel hebben om het bereiden van een heerlijk gerecht eenvoudiger en sneller te laten verlopen. Op deze pagina zetten we de diverse merken gasfornuizen en hun unieke kenmerken op een rijtje.

Siemens
De fornuizen van Siemens zijn allemaal voorzien van een strak en luxe design. Met behulp van de Dual wokbrander creëert u de lekkerste gerechten, ook in grote hoeveelheden. Met de ovens van de gasfornuizen zorgt u binnen een mum van tijd voor heerlijke bakresultaten dankzij de innovatieve 3D-hetelucht functie.  Dankzij de afneembare pannendragers zijn deze fornuizen effectief en eenvoudig schoon te maken.

ATAG
De gasfornuizen van ATAG zorgen er met hun robuuste uiterlijk voor dat uw keuken er restaurantwaardig uitziet. Met deze fornuizen tilt elke (amateur)chef zijn of haar kookprestaties naar een hoger niveau. Ze zijn beschikbaar van vier- tot zespits, waardoor ze genoeg ruimte bieden aan al uw pannen. Een aantal van de gasfornuizen is voorzien van een wokbrander, sudderbrander en een sterkbrander.

AEG
AEG gasfornuizen zorgen voor een stabiele temperatuur tijdens het verwarmen van uw gerechten, wat zorgt voor een kortere bereidingstijd. De pannendragers zijn voorzien van een modern en elegant ontwerp. Het gasfornuis beschikt over diverse functies, geschikt voor verschillende gerechten.  

Miele
De gasfornuizen van Miele beschikken over een aantrekkelijk design dankzij bijvoorbeeld de roestvrijstalen uitvoering of de variant met elegant keramisch glas. De ComfortClean pannendragers zijn makkelijk af te nemen en te reinigen in de vaatwasser. Dankzij de GasStop en Restart functie wordt een gedoofde vlam opnieuw aangestoken. Mocht dit niet lukken, dan wordt de gastoevoer meteen afgesloten. Veiligheid is daardoor gegarandeerd met de gasfornuizen van Miele.

Bauknecht
Bauknecht gasfornuizen zijn beschikbaar in verschillende designs, kleuren en met een divers aantal gietijzeren pannendragers van uiteenlopende groottes. Daardoor zit er altijd een variant bij die aansluit op al uw keuken- en kookwensen. Het gasfornuis van Bauknecht zorgt voor een efficiënt energieverbruik.

Kom langs bij een van onze winkel

Bent u op zoek naar een gasfornuis? Kom langs in een van onze keukenwinkels om ons diverse aanbod te bekijken, of maak een afspraak met een van onze ervaren keukenadviseurs. Zij nemen u graag mee langs alle mogelijkheden en beantwoorden met plezier al uw vragen.  

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Bij Keukenmaxx vindt u een breed assortiment aan afzuigkappen van gerenommeerde A-merken. Op zoek naar afzuiging voor uw (nieuwe) keuken? Lees dan hier snel verder.

Koelkasten

Koelkasten

Keukenmaxx heeft een gevarieerd aanbod aan kwalitatief hoogstaande koelkasten. Bekijk ons assortiment.

Kookplaten

Kookplaten

Bij Keukenmaxx heeft u de keuze uit verschillende kookplaten van A-merken. Zo bent u gegarandeerd van topkwaliteit.

Vaatwassers

Vaatwassers

Bij Keukenmaxx heeft u de keuze uit diverse vaatwassers van kwalitatief hoogstaande A-merken. Wilt u meer weten over ons assortiment vaatwassers? Lees dan verder.

Terug
Sluiten