Miele kookplaten

Bij de keuze voor een kookplaat kunt u kiezen uit diverse verwarmingssoorten, zoals HiLight, inductie en gas. U kunt kiezen voor aansturing via de oven of aparte aansturing. Ook is er keuze uit diverse afmetingen, afhankelijk van de ruimte die u voor de kookplaat heeft ingeruimd. Miele heeft kookplaten van 29 centimeter tot en met 90 centimeter, met opties als variabele kookzones, braadzones en bijvoorbeeld inductie met pan- en pangrootteherkenning. Met laatstgenoemde inductieplaat kunt u de pannen overal op de kookplaat plaatsen. Ook bijzonder is de automatische functie Miele Con@ctivity, waarbij de kookplaat en de afzuigkap met elkaar communiceren.

Inductiekookplaat

Bij het trendy inductiekoken ontstaat de warmte rechtstreeks in de bodem van de pan. Het voordeel hiervan is dat er geen energie verloren gaat. Omdat de gedeelten naast de kookzone relatief koel blijven, is deze manier van koken bovendien bijzonder veilig. Om nog veiliger te koken, kunt u gebruikmaken van de Stop & Go-functie. Hiermee zet u alle kookzones met één druk op de knop op vermogensstand 1. Zo kunt u even weglopen bij de Miele kookplaat zonder dat er iets aanbrandt of overkookt. Vervolgens kunt u de standen met één keer op de knop weer herstellen. Andere mogelijkheden zijn een warmhoudfunctie, timerfunctie en restwarmte-indicator.

Gaskookplaat

Wanneer u gebruikmaakt van een Miele gaskookplaat, worden de pannen verwarmd door een open vlam. Met koken op gas kan de temperatuur uiterst nauwkeurig worden geregeld en in een paar seconden worden aangepast. Volgens veel mensen is dit de meest traditionele manier van koken en ook veel professionele chefs hebben een voorkeur voor een gaskookplaat. Alle Miele gaskookplaten zijn voorzien van GasStop-Beveiliging. Dit houdt in dat de gasttoevoer direct stopt wanneer de vlam dooft. Andere functionaliteiten zijn de QuickStart-functie, die zorgt voor een snelle vonkontsteking en GasRestart, waarmee de vlam weer aangestoken wordt wanneer deze per ongeluk is gedoofd. Ook zijn er modellen met een ingebouwde kookwekker en warmte- en restwarmteindicator. Er zijn twee designs Miele gaskookplaten mogelijk.

Elektrische kookplaat

In het geval van een Miele elektrische kookplaat, ofwel HiLight kookplaat, wordt de kookzone verwarmd door verwarmingselementen onder het keramische glas. Wanneer de kookplaat aan is gloeien de kookzones rood op. Keukenmaxx biedt keuze uit diverse afmetingen en designs Miele elektrische kookplaten. De Miele ExtraSpeed elektrokookplaten zijn de snelste ter wereld. Door een intelligente timing, betere verwarmingsprestaties en een efficiënte controle van de temperatuur bespaart u hiermee tot wel 35 procent tijd. De elektrische kookplaten van Miele worden bediend met een centraal aangebrachte cijferreeks. Vermogen en tijd kunnen hiermee snel en rechtstreeks worden ingesteld.

Combiset-elementen

Met de Miele Combiset-elementen bent u niet aan grenzen gebonden en kunt u uw ideale kookgedeelte samenstellen. U kunt verschillende kookplaatelement – inductie, gas of elektrisch – met elkaar combineren. Ook andere toepassingen, zoals een grillplaat, weegschaal of friteuse behoren tot de mogelijkheden. De Combiset-elementen zijn verkrijgbaar in drie breedtes, die u naar hartenlust kunt combineren.

Advies over Miele kookplaten

Wilt u meer weten over de kookplaten van Miele? Of twijfelt u welke Miele kookplaat het best aansluit bij uw keukenwensen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. De experts van Keukenmaxx helpen u graag verder.

Miele kookplaten

Miele kookplaten

Miele heeft een breed assortiment aan kookplaten en fornuizen. Of u nu graag kookt op inductie of op gas, bij Miele bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier het gehele aanbod.

Miele ovens & magnetrons

Miele ovens & magnetrons

Met Miele ovens en magnetrons hebt u in een handomdraai een maaltijd op tafel. Het assortiment van Miele bestaat onder andere uit ovens, stoomovens, magnetrons en combimagnetrons.

Miele afzuigkappen

Miele afzuigkappen

Reken af met geurtjes en dampen tijdens het koken door middel van een Miele afzuigkap. Bekijk hier het complete assortiment aan afzuigkappen van Miele.

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers

Dankzij een Miele vaatwasser kunt u rekenen op 100% schone en droge vaat. Zo kunt u alles direct in de kast zetten en hoeft u niks na te drogen. Bekijk hier het hele aanbod aan Miele vaatwassers.

Miele 7000 serie

Miele 7000 serie

Miele introduceert de revolutionaire Generatie 7000 lijn met keukenapparatuur die intuïtiever is dan ooit tevoren. Keukenmaxx vertelt u meer over de verfijnde eigenschappen van de Generatie 7000 van Miele.

Terug
Sluiten