Miele 7000 lijn

Miele: Generatie 7000

Miele introduceert de revolutionaire Generatie 7000 lijn met keukenapparatuur die intuïtiever is dan ooit tevoren. Door baanbrekende technologie, vakmanschap, verfijnd design en perfectie bij elkaar te brengen, is deze nieuwe Miele lijn tot stand gekomen. Keukenmaxx vertelt u meer over de verfijnde eigenschappen van de Generatie 7000 van Miele.

Ontwikkeling Generatie 7000

Miele is al meer dan 120 jaar een betrouwbaar merk in de keukenbranche. De producten van Miele kenmerken zich door een verfijnd design, vakmanschap en innovatieve technologie. Door de hoogwaardige kwaliteit van de producten, geniet u hier jarenlang van.

Met de nieuwe Generatie 7000 heeft Miele hier nog een schepje bovenop gedaan. Deze revolutionaire, nieuwe Miele lijn brengt met nieuwe keukenapparaten creativiteit op een compleet nieuw niveau. Ontdek het buitengewone met de Generatie 7000.

De toonaangevende producten van de Generatie 7000

Dankzij innovatie technologieën zijn de keukenapparaten uit de nieuwe Miele lijn intuïtiever dan ooit tevoren. Neem bijvoorbeeld de vernieuwde inductiekookplaat die is voorzien van FullSurface-inductie en CON@CTIVITY. Met FullSurface-inductie profiteert u van onbegrensde vrijheid, omdat pannen overal op de kookplaat geplaatst kunnen worden. Het CON@ACTIVITY-systeem past de sterkte van afzuiging op automatische wijze aan.

Ook de combi-stoomoven kent allerlei nieuwe intuïtieve, verfijnde eigenschappen. Met de combi-stoomoven kunt u combi-koken: gerechten stomen, grillen, bakken of een combinatie hiervan. Daarnaast geeft u middels de DualSteam-technologie gerechten meer voedingstoffen, vitamines en aroma. Ook zorgt de DualSteam-technologie voor een perfect sous-vide resultaat.

Tot slot zijn de ovens uit deze serie voorzien van geavanceerde technologieën zoals TasteControl en FoodView. De TasteControl-technologie zorgt ervoor dat de ovenruimte direct afkoelt na de ingestelde bereidingstijd, waardoor eten nooit meer te gaar is. Met FoodView verliest u uw gerecht niet meer uit het oog door een geïntegreerde camera die in verbinding staat met uw smartphone.

Kies uw favoriete design

Naast dat de producten van de Generatie 7000 zijn voorzien van revolutionaire technologieën, zijn de producten ook nog uitgevoerd in diverse designs. De Generatie 7000 van Miele kent vier exclusieve, verfijnde design lijnen waarvan er drie in 2019 bekroond zijn. De design lijnen zijn de VitroLine, PureLine, ArtLine en de ContourLine.

De VitroLine kenmerkt zich door stijlvol glas, een tijdloze uitstraling en een moderne look. De PureLine gebruikt horizontale lijnen, opvallende handgrepen en legt de nadruk op glas. De ArtLine is daarentegen minimalistisch met naadloze integratie en greeploze afwerkingen. Tot slot kenmerkt de ContourLine zich door functionaliteit, een tijdloze uitstraling en het gebruik van roestvrij staal. Kies voor de designlijn die bij uw interieur en wensen aansluit.

Ontdek zelf Generatie 7000

Realiseer uw perfecte keuken met de nieuwe apparatuur van de Generatie 7000 van Miele. Kiest u voor apparatuur uit de nieuwe Generatie 7000, dan kiest u voor ultieme smaakbeleving, intuïtieve technologie en professionele creativiteit. Wilt u de nieuwe Generatie 7000 met eigen ogen zien? Kom dan langs in een van onze inspirerende keukenwinkels en laat deze spectaculaire lijn niet aan u voorbij gaan. Ook kunt u ervoor kiezen om een afspraak te maken met onze keukenspecialisten. Zij bekijken samen met u de mogelijkheden en helpen u met het maken van de juiste keuze. Your Style, Your Life, Your Kitchen.

Miele kookplaten

Miele kookplaten

Miele heeft een breed assortiment aan kookplaten en fornuizen. Of u nu graag kookt op inductie of op gas, bij Miele bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier het gehele aanbod.

Miele ovens & magnetrons

Miele ovens & magnetrons

Met Miele ovens en magnetrons hebt u in een handomdraai een maaltijd op tafel. Het assortiment van Miele bestaat onder andere uit ovens, stoomovens, magnetrons en combimagnetrons.

Miele afzuigkappen

Miele afzuigkappen

Reken af met geurtjes en dampen tijdens het koken door middel van een Miele afzuigkap. Bekijk hier het complete assortiment aan afzuigkappen van Miele.

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers

Dankzij een Miele vaatwasser kunt u rekenen op 100% schone en droge vaat. Zo kunt u alles direct in de kast zetten en hoeft u niks na te drogen. Bekijk hier het hele aanbod aan Miele vaatwassers.

Miele 7000 serie

Miele 7000 serie

Miele introduceert de revolutionaire Generatie 7000 lijn met keukenapparatuur die intuïtiever is dan ooit tevoren. Keukenmaxx vertelt u meer over de verfijnde eigenschappen van de Generatie 7000 van Miele.

Terug
Sluiten