Miele afzuigkappen

Met de Miele afzuigkappen hoeft u niet meer bang te zijn voor nare geurtjes in uw keuken. De afzuigkap zorgt ervoor dat keukenluchtjes die tijdens het koken vrijkomen efficiënt en snel worden afgevoerd. Apparatuur van Miele is niet alleen heel functioneel, maar ook een echte aanwinst voor in uw keuken qua design. Keukenmaxx biedt Miele afzuigkappen in allerlei soorten en maten aan. U vindt hierdoor gegarandeerd een model die aan uw wens voldoet. Benieuwd naar de specificaties van een Miele afzuigkap? Lees hier dan verder. 

Voor iedere wens een Miele afzuigkap

Het assortiment afzuigkappen van Miele bestaat uit vier modellen. Wilt u graag een eyecatcher in uw keuken? Dan heeft Miele perfecte blikvangers in verschillende designs voor u. U kunt kiezen uit een afzuigkap met verschillende luchtafvoersystemen: een standaard luchtafvoersysteem, een luchtafvoersysteem met externe ventilator of een luchtcirculatiesysteem. Bij ieder systeem bent u ervan verzekerd dat alle dampen die vrijkomen tijdens het koken geheel verdwijnen. Zo blijven er geen geurtjes hangen en blijft uw huis fris ruiken!

Eilandafzuigkappen en plafondunits

Wilt u graag dat de afzuigkap het middelpunt van uw kookeiland wordt? Dan is een eilandschouwafzuigkap perfect voor u. Met de aantrekkelijke designs van de eilandafzuigkappen, sluit de afzuigkap bij iedere keukenstijl aan. Hij zal gegarandeerd het middelpunt zijn van uw keuken. Heeft u graag uw afzuigkap aan het plafond zodat de dampen via boven worden afgevoerd? Dat kan met een plafondunit van Miele. Hiermee creëert u ook nog eens extra ruimte. De plafondunits zijn zeer geschikt voor eilandkeukens. 

Wandschouw- afzuigkappen

Wilt u liever dat meer de uitstraling van een landelijke of klassieke keuken? Kies dan voor een wandschouwafzuigkap. Deze afzuigkap laat zich aanpassen aan uw keuken. Of het nu tussen twee bovenkasten moet worden ingebouwd of geheel vrijstaand hangt, het kan allemaal. 

Inbouwafzuigkappen

Bij Keukenmaxx vindt u verschillende types inbouwafzuigkappen van Miele. Met een inbouwafzuigkap bespaart u ruimte voor het koken en creëert u een minimalistische look in uw koken. U heeft keuze uit: vlakschermafzuigkappen, onderbouwafzuigkappen, inbouwunits en integreerbare afzuigkappen. Alle vier de opties zijn geschikt voor onderbouw, inbouw en luchtafvoer- en luchtcirculatiesysteem.

Downdraft afzuiging

De downdraft afzuiging van Miele wordt ingebouwd in het aanrechtblad en verschijnt met één druk op de knop. Zo ziet u de afzuiger dus niet als u die niet nodig heeft. Het stijlvolle design is een lust voor het oog zodra u het gebruikt. Daarnaast is de downdraft ideaal als u een plafond heeft met wisselende hoogtes. 

Extra functies

Alle verschillende afzuigkappen van Miele beschikken over handige functies die de kookervaring nog aangenamer maakt. Zo zijn de afzuigkappen extra stil waardoor u gewoon door kunt gaan met het gesprek dat u aan het voeren was, terwijl u staat te koken. Daarnaast zijn de afzuigkappen makkelijk te reinigen met de CleanCover-afzuigunit. Zo kunt u zich niet verwonden als u in contact komt met elektrische onderdelen. 

Wilt u persoonlijk advies?

Wilt u graag een stijlvolle afzuigkap van Miele in uw keuken, maar weet u niet precies welke het beste bij u past? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag al uw vragen te beantwoorden.

Miele kookplaten

Miele kookplaten

Miele heeft een breed assortiment aan kookplaten en fornuizen. Of u nu graag kookt op inductie of op gas, bij Miele bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier het gehele aanbod.

Miele ovens & magnetrons

Miele ovens & magnetrons

Met Miele ovens en magnetrons hebt u in een handomdraai een maaltijd op tafel. Het assortiment van Miele bestaat onder andere uit ovens, stoomovens, magnetrons en combimagnetrons.

Miele afzuigkappen

Miele afzuigkappen

Reken af met geurtjes en dampen tijdens het koken door middel van een Miele afzuigkap. Bekijk hier het complete assortiment aan afzuigkappen van Miele.

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers

Dankzij een Miele vaatwasser kunt u rekenen op 100% schone en droge vaat. Zo kunt u alles direct in de kast zetten en hoeft u niks na te drogen. Bekijk hier het hele aanbod aan Miele vaatwassers.

Miele 7000 serie

Miele 7000 serie

Miele introduceert de revolutionaire Generatie 7000 lijn met keukenapparatuur die intuïtiever is dan ooit tevoren. Keukenmaxx vertelt u meer over de verfijnde eigenschappen van de Generatie 7000 van Miele.

Terug
Sluiten