Miele ovens en magnetrons

Een heerlijke ovenschotel, smakelijke taart of knapperig brood. Stuk voor stuk gerechten die u bereidt in de oven. Dit apparaat mag dan ook niet ontbreken in uw keuken. Bij Keukenmaxx vindt u een breed assortiment ovens, stoomovens, magnetrons, combi-stoomovens en combi-magnetrons van het A-merk Miele. Hiermee zet u in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel.

Ovens

Binnen de collectie van Keukenmaxx vindt u vele modellen Miele ovens in drie verschillende afmetingen, namelijk 60 cm hoog en 60 cm breed, 45 cm hoog en 60 cm breed en 48 cm hoog en 90 cm breed. De ovens kunnen zowel onder het werkblad als in een hoge kast geplaatst worden. Miele ovens beschikken over veel verschillende functies, zoals hetelucht plus, bovenwarmte en een braadautomaat. Een andere mogelijkheid is de professional-fuctie, waarmee u de allerbeste bakresultaten bereikt. Om ook het reinigen van de ovens zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn deze voorzien van een PerfectClean-antiaanbaklaag en Pyrolyse, waarbij de oven zichzelf reinigt bij een hoge temperatuur.

Stoomovens

Een echte trend op het gebied van apparatuur zijn stoomovens. In deze ovens bereidt u voedsel met behulp van stoom, wat ervoor zorgt dat de smaken, vitamines en sappen optimaal behouden blijven. Gezond, lekker, snel en veilig! Miele stoomovens zijn zowel vrijstaand en als inbouwapparaat verkrijgbaar in diverse afmetingen. Er is keuze uit verschillende soorten stoomovens: drukloze stoomovens, drukstoomovens en combi-stoomovens. De adviseurs van Keukenmaxx kunnen u hier alles over vertellen. Alle Miele stoomovens zijn voorzien van verschillende bedieningsconcepten en functies die het stomen extra comfortabel maken.

Magnetrons

De meeste mensen zijn bekend met de opwarm- en ontdooifunctie van magnetrons. Maar met de magnetrons van Miele heeft u nog veel meer mogelijkheden. Middels de magnetronfunctie kunt u bijvoorbeeld melk opwarmen, jam inmaken, chocolade smelten en groente koken. Gebruikt u de magnetron met de geïntegreerde kwartsgrill, dan kunt u levensmiddelen na de bereiding nog even gratineren of etenswaren braden of grillen. Ook dit apparaat is vrijstaand en als inbouwvariant verkrijgbaar in verschillende formaten.

Combimagnetrons

De combimagnetrons van Miele combineren het comfort van een Miele oven met de snelheid van een magnetron. Zo bereikt u een optimaal resultaat, terwijl u soms tot 30 procent tijd bespaart. Met het grote aantal bereidingswijzen en de exclusieve automatische programma's van Miele lukt elk gerecht perfect. Er zijn verschillende Miele combimagnetrons verkrijgbaar bij Keukenmaxx.

Combistoomovens

Miele combistoomovens combineren de voordelen en functionaliteiten van een stoomoven met die van een traditionele oven. De combistoomovens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en hebben veel gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Voor het ultieme bak- en braadresultaat kan het apparaat ook gebruikt worden voor combikoken, waarbij gebruik wordt gemaakt van vochtige, hete lucht.

Meer weten over Miele ovens?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de ovens van Miele? De ervaren medewerkers van Keukenmaxx helpen u graag verder. Ook kunnen zij al uw andere keukenvragen beantwoorden en u adviseren. Breng een bezoek aan onze showroom!

Miele kookplaten

Miele kookplaten

Miele heeft een breed assortiment aan kookplaten en fornuizen. Of u nu graag kookt op inductie of op gas, bij Miele bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier het gehele aanbod.

Miele ovens & magnetrons

Miele ovens & magnetrons

Met Miele ovens en magnetrons hebt u in een handomdraai een maaltijd op tafel. Het assortiment van Miele bestaat onder andere uit ovens, stoomovens, magnetrons en combimagnetrons.

Miele afzuigkappen

Miele afzuigkappen

Reken af met geurtjes en dampen tijdens het koken door middel van een Miele afzuigkap. Bekijk hier het complete assortiment aan afzuigkappen van Miele.

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers

Dankzij een Miele vaatwasser kunt u rekenen op 100% schone en droge vaat. Zo kunt u alles direct in de kast zetten en hoeft u niks na te drogen. Bekijk hier het hele aanbod aan Miele vaatwassers.

Miele 7000 serie

Miele 7000 serie

Miele introduceert de revolutionaire Generatie 7000 lijn met keukenapparatuur die intuïtiever is dan ooit tevoren. Keukenmaxx vertelt u meer over de verfijnde eigenschappen van de Generatie 7000 van Miele.

Terug
Sluiten