Miele vaatwassers

Keukenapparatuur zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe keuken. Zo neemt een vaatwasser u het werk van de afwas uit handen én zorgt deze voor een opgeruimde keuken. Vieze vaat stapelt zich niet op, maar bewaart u onzichtbaar in dit apparaat. Bij Keukenmaxx vindt u onder andere apparatuur van Miele. Met een uitgebreid een hoogwaardig assortiment biedt dit A-merk voor iedere keuken de juiste vaatwasser.

Voor iedere keuken een Miele vaatwasser

Keukenmaxx heeft een breed assortiment Miele vaatwassers in de collectie. Er zijn volledig integreerbare vaatwassers, integreerbare vaatwassers, onderbouwvaatwassers en vrijstaande vaatwassers. Maak dus uw keuze uit een breed scala aan mogelijkheden.

Volledig integreerbare vaatwassers

Volledig integreerbare vaatwassers zijn zoals de naam al zegt volledig te integreren in de keuken. Het bedieningspaneel van de vaatwasser zit aan de bovenzijde van de deur en is pas te zien wanneer u deze opent. De geïntegreerde vaatwassers van Miele worden voorzien van een front naar keuze in de stijl van uw keuken. Dat maakt ze nagenoeg onzichtbaar.

Integreerbare vaatwassers

Integreerbare Miele vaatwassers worden voorzien van een front naar keuze en kunt u hierdoor volledig laten aansluiten bij de stijl van uw keuken. Omdat het bedieningspaneel aan de voorzijde wel zichtbaar is, is van buitenaf te zien waar de vaatwasser zich bevindt.

Onderbouw-vaatwassers

Onderbouwvaatwassers zijn modellen die u kunt laten inbouwen in een al bestaande keuken. De onderbouwmodellen van Miele zijn verkrijgbaar in briljantwit, havannabruin, obsidiaanzwart en roestvrij staal.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers zijn niet gebonden aan een bepaalde plaats in de keuken. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te combineren. De bovenzijde van de vrijstaande Miele vaatwassers kan gebruikt worden als werkblad.

Volop mogelijkheden

De vaatwassers van Miele zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, hoogtes en breedtes. De apparaten passen hierdoor altijd perfect in uw keuken. De vaatwassers zijn daarnaast voorzien van diverse extra’s. Bijvoorbeeld het unieke Knock2open, een functie waarbij de deur van de vaatwasser automatisch opent wanneer u hier twee keer op klopt. Deze mogelijkheid is met name erg handig in greeploze keukens. Met de functieAutoOpen-droging opent de deur automatisch wanneer na afloop van het programma de vaat droog is. De Perfect GlassCare-technologie zorgt ervoor dat uw glazen behoedzaam en zacht worden gereinigd. Een andere mogelijkheid is een gepatenteerde besteklade, die in hoogte, breedte en diepte aanpasbaar is.

Energiezuinig

De vaatwassers van Miele staan bekend om hun goede reinigings- en droogresultaten bij een laag energie- en waterverbruik. Met diverse opties kunt u uw vaatwasser nog energiezuiniger maken. Bijvoorbeeld met de FlexiTimer met EcoStart, waarmee de vaatwasser altijd automatisch het gunstigste energietarief voor u kiest. De optie Eco Feedback weergeeft bij de keuze van het afwasprogramma het verwachte water- en energieverbruik. Ook een halfvolle vaatwasser is geen probleem meer: de automatische beladingsherkenning past het water- en energieverbruik hierop aan.

Wilt u persoonlijk advies?

Wilt u meer weten over de vaatwassers of andere apparatuur van Miele? De experts van Keukenmaxx kunnen u hier alles over vertellen en laten de apparatuur graag aan u zien. Kom langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op!

Miele kookplaten

Miele kookplaten

Miele heeft een breed assortiment aan kookplaten en fornuizen. Of u nu graag kookt op inductie of op gas, bij Miele bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier het gehele aanbod.

Miele ovens & magnetrons

Miele ovens & magnetrons

Met Miele ovens en magnetrons hebt u in een handomdraai een maaltijd op tafel. Het assortiment van Miele bestaat onder andere uit ovens, stoomovens, magnetrons en combimagnetrons.

Miele afzuigkappen

Miele afzuigkappen

Reken af met geurtjes en dampen tijdens het koken door middel van een Miele afzuigkap. Bekijk hier het complete assortiment aan afzuigkappen van Miele.

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers

Dankzij een Miele vaatwasser kunt u rekenen op 100% schone en droge vaat. Zo kunt u alles direct in de kast zetten en hoeft u niks na te drogen. Bekijk hier het hele aanbod aan Miele vaatwassers.

Miele 7000 serie

Miele 7000 serie

Miele introduceert de revolutionaire Generatie 7000 lijn met keukenapparatuur die intuïtiever is dan ooit tevoren. Keukenmaxx vertelt u meer over de verfijnde eigenschappen van de Generatie 7000 van Miele.

Terug
Sluiten