SMEG Koelkasten

SMEG koelkasten staan bekend om hun bijzondere design. De kleurrijke modellen stelen de show in uw keuken, maar ook voor een standaardmodel kunt u terecht bij SMEG. Daarnaast leveren ze hoge prestaties en zorgen ervoor dat uw etenswaren langdurig vers blijven. Wilt u meer weten over de koelkasten van SMEG? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden van SMEG​​​​​​​ bij Keukenmaxx.

De diverse modellen

Het assortiment SMEG koelkasten bestaat uit diverse modellen, waardoor u een brede keuze heeft. Van vrijstaande modellen tot Amerikaanse koelkasten met alles erop en eraan. De koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met of zonder vriesvak. De modellen met vriesvak zijn groter van formaat, zodat u niets inlevert op ruimte in uw koelkast. Ook kunt u kiezen tussen een links- of rechtsdraaiende koelkastdeur, zodat de koelkast geheel past bij de rest van uw keuken. Kortom, in het brede assortiment koelkasten is er altijd een SMEG koelkast die perfect in uw keuken past.

Een bijzonder design in uw keuken

Met een SMEG koelkast bent u verzekerd van een heuse eyecatcher in uw keuken. Kies voor een van de vrolijke kleuren voor een extra opvallend element in uw keuken. U heeft de keuze uit de kleuren rood, roze, (licht)blauw, oranje of groen. Gaat u toch liever voor een minder opvallend model? Dan zijn er ook nog modellen in neutrale kleuren, zoals wit, crème, grijs of een pasteltint. De zachte pasteltinten zorgen voor een kleurrijke toevoeging aan het design van uw keuken, maar hebben een subtiel effect.

Meer weten over SMEG koelkasten?

Wilt u meer weten over de koelkasten van SMEG? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier bekijkt u het gehele assortiment keukenapparatuur van SMEG met eigen ogen. Zo vergelijkt u meteen de verschillende opties met elkaar. Bovendien staan onze keukenexperts hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

SMEG Koelkasten

SMEG Koelkasten

SMEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van SMEG koelkasten.

SMEG Ovens

SMEG Ovens

SMEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over alle voordelen van SMEG ovens.

SMEG Vaatwassers

SMEG vaatwassers

SMEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van SMEG vaatwassers.

SMEG Afzuigkappen

SMEG Afzuigkappen

SMEG heeft een breed aanbod aan afzuigkappen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Afzuigkappen.

SMEG Fornuizen

SMEG Fornuizen

SMEG heeft een breed aanbod aan fornuizen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Fornuizen.

Terug
Sluiten