SMEG Ovens

Meer over SMEG:
Koelkasten
Ovens
Vaatwassers
Fornuizen
Afzuigkappen​​​​​​​

 

De ovens van SMEG zijn van Italiaanse kwaliteit. De beste prestaties, optimaal gebruiksgemak en totale veiligheid zijn de eigenschappen die een SMEG oven zo bijzonder maakt. Wilt u meer weten over de ovens van SMEG? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden bij Keukenmaxx.

De mogelijkheden met een SMEG oven

Het assortiment SMEG ovens bestaat uit een brede variatie aan mogelijkheden. Zo vindt u hier multifunctionele ovens, maar ook compacte stoomovens, speciale pizza ovens en zelfreinigende pyrolyse ovens. Daarom is er voor iedereen een passende oven te vinden. Of u nu graag uitgebreid kookt of de oven liever gebruik om een makkelijke maaltijd te bereiden, bij SMEG vindt u een passend model. Bovendien zijn SMEG ovens ontworpen met het oog op duurzaamheid. In het assortiment vindt u ovens die maar liefst 30% minder energie verbruiken dan ovens met energieklasse A. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar is ook goed voor uw portemonnee.

Oven en kookplaat in één

Bent u op zoek naar compacte keukenapparatuur of een bijzonder design? Overweeg dan eens een SMEG fornuis. De fornuizen van SMEG zijn zowel verkrijgbaar als een vrijstaand model als inbouwmodel. Bovendien kunt u zelf kiezen of u uw fornuis met een inductie-, keramische of gaskookplaat combineert. De fornuizen van SMEG zijn daarnaast een lust voor het oog. Het stijlvolle design zorgt voor een echte eyecatcher in uw keuken. De fornuizen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, zodat u kiest voor een model dat perfect past bij de rest van uw keuken.

Meer weten over SMEG ovens?

Wilt u meer weten over de ovens van SMEG? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier bekijkt u het gehele assortiment keukenapparatuur van SMEG met eigen ogen. Zo vergelijk u meteen de verschillende opties met elkaar. Bovendien staan onze keukenexperts hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

SMEG Koelkasten

SMEG Koelkasten

SMEG heeft een breed aanbod aan koelkasten. Lees hier meer over de voordelen van SMEG koelkasten.

SMEG Ovens

SMEG Ovens

SMEG heeft een breed aanbod aan ovens. Lees hier meer over alle voordelen van SMEG ovens.

SMEG Vaatwassers

SMEG vaatwassers

SMEG heeft een breed aanbod aan vaatwassers. Lees hier meer over de voordelen van SMEG vaatwassers.

SMEG Afzuigkappen

SMEG Afzuigkappen

SMEG heeft een breed aanbod aan afzuigkappen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Afzuigkappen.

SMEG Fornuizen

SMEG Fornuizen

SMEG heeft een breed aanbod aan fornuizen. Lees hier meer over de voordelen van SMEG Fornuizen.

Terug
Sluiten